Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Komedija “Dame biraju” gostuje u Sisku

Nedjelja, 24. travnja u 19.30h, Dom INA Rafinerije Sisak

Nedjelja, 24. travnja u 19.30h, Dom INA Rafinerije Sisak

U nedjelju 24.04.2016. u dvorani Doma Ina Rafinerije Sisak sisačka će publika imati priliku vidjeti najveći hit u regiji, komediju ALTEATRA iz Sarajeva – DAME BIRAJU,  kultnog redatelja Admira Glamočaka.

Riječ je o najnagrađenijoj predstavi u regiji na Festivalu komedije ‘Gola mesečina’ u Skoplju ova predstava osvojila je dvije nagrade: Nagradu ‘Grand prix’ – za najbolju predstavu Festivala, i nagradu za najbolju režiju predstave koju potpisuje poznati redatelj, glumac i profesor Admir Glamočak. Također, predstava je osvojila dvije nagrade i na Festivalu mladog glumca ‘Zaplet 07′ u Banja Luci: Nagradu za glumca večeri, koju je publika dodijelila Emiru Fejziću, dok je nagrada za najboljeg glumca Festivala, po mišljenju žirija, otišla u ruke Enesa Salkovića. Ansambl predstave osvojio je nagradu “Srebreni zub” na nedavno održanom Festivalu smijeha i komedije u Poreču.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih – trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Predstava govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike.

Ulaznice

Zato svi koji žele odmah doći do svoje ulaznice za predstavu u 19:30 u noći kada DAME BIRAJU to mogu učiniti u Krojačkoj radnji „Romina“ Rimska 5 , Caffe bar Default i na telefon 098 666 017 po cijeni od 50,00 kn te s istom doći na predstavu. Prodaja počinje 11.04.2016. Broj ulaznica je ograničen.


dame-biraju-plakat-320x240


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.