Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Gradonačelnica predstavila kreditni program “Sisački poduzetnik 2016.”

Kamatne stope kretat će se od 1.5%-3.5% godišnje

Kamatne stope kretat će se od 1.5%-3.5% godišnje

Grad Sisak pokreće program poduzetničkih kredita, povoljnih i lako dostupnih, u ukupnom iznosu od 20 milijuna kuna, objavila je sisačka gradonačelnica na danas održanoj 18.sjednici Gradskog vijeća Grada Siska.

Program „Sisački poduzetnik 2016.“ jedinstveni je program kojim se mogu pohvaliti rijetki gradovi u Hrvatskoj. Osmišljen je kako bi se poduzetnicima, pogotovo onim lokalnim, olakšao pristup početnom kapitalu u pokretanju poslovnih projekata, ali i kako bi se očuvali oni postojeći. Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček:

 

 

Krediti koji će biti na raspolaganju poduzetnicima i obrtnicima bit će dostupni jedino u kunama, bez valutne klauzule i maksimalnog iznosa od 4 milijuna kuna, naglasila je Ikić Baniček. Nakon prihvaćanja programa u Gradskom vijeću, procedura realizacije programa predviđa potpisivanje sporazuma između OTP banke kao gradske banke i Grada Siska, a nakon toga se kreće s raspisivanjem javnog natječaja.

 

 

Gradonačelnica je izrazila uvjerenje kako će i poslovne banke pronaći svoj interes u ovom programu te ih je pozvala da se pridruže programu „Sisački poduzetnik 2016“.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.