Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Veleposlanica Republike Makedonije u posjetu Petrinji

Na sastanku je dogovoreno nekoliko projekata

Na sastanku je dogovoreno nekoliko projekata

U radni posjet Petrinji danas je došla Daniela Karagjozoska, izvanredna i opunomoćena veleposlanica Republike Makedonije u Republici Hrvatskoj. Razlog posjeta veleposlanice je radni sastanak s gradonačelnikom o mogućoj suradnji kroz EU projekte.

Zahvalivši se veleposlanici na posjetu, gradonačelnik Petrinje, Darinko Dumbović istaknuo je da je gospodarstvo ono što treba povezivati dvije sredine; Petrinju i Makedoniju:

 

 

P1140473

 

Veleposlanica Republike Makedonije, NJ.E. Daniela Karagjozoska zahvalila se gradonačelniku na toplom prijemu izrazivši zadovoljstvo održanim sastankom. „Održali smo izuzetno ozbiljan i konstruktivan sastanak. U svoje četiri godine mandata obišla sam skoro cijelu Hrvatsku, a sad je napokon na red stigla i Petrinja“, kazala je veleposlanica te istaknula kako je dogovoreno nekoliko projekata:

 

 

Osim odličnih političkih, dva naroda vežu i isti takvi međuljudski odnosi:

 

 

P1140475

 

Sastanku s veleposlanicom prisustvovali su i predstavnici Petrinjske razvojne agencije „PETRA“ d.o.o. te „Poduzetničke zone“ d.o.o., a njegovim završetkom gradonačelnik je veleposlanicu odveo u Petrinjsku Kuću zdravlja gdje su gošći predstavljeni zdravstveni projekti Grada Petrinje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.