Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Hvala Vam na doprinosu u izgradnji Kutine

Čestitka kutinskog gradonačelnika

Povodom Međunarodnog dana žena želio bih istaknuti da se kao gradonačelnik trudim što je više moguće uključiti žene u donošenje odluka, a kao posljedica toga danas imamo dvije pročelnice od ukupno četiri čelna mjesta u gradskoj upravi, te dvije direktorice gradskih poduzeća od ukupno 5 u kojima Grad Kutina ima svoje udjele. Među ravnateljima ustanova imamo 3 žene od ukupno pet ustanova, a od 5 škola trima upravljaju ravnateljice,stoji u čestitki kutinskog gradonačelnika Andrije Rudića..

To su praktični pokazatelji odnosa prema ženama u našem gradu, a koji nisu posljedica takozvanih politika uključivanja žena, već objektivnih kriterija sposobnosti i mogućnosti rješavanja problema te izbora kolektiva u kojima čelne osobe rade, a koji su ih izabrali.

Uvjeren sam da se i danas neki od napada na pojedine osobe događaju češće i okrutnije su samo zbog činjenica da je ta osoba ujedno i žena, ali samo svojim ponašanjem i reagiranjem na takve loše pojave možemo pomoći i stalno unaprjeđivati našu zajednicu.

Stoga, drage sugrađanke, sretan vam Međunarodni dan žena i hvala na vašem doprinosu u izgradnji Kutine kao mjestu ugodnom za život!


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.