Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Čestitka gradonačelnika Popovače

… snažnija nada u bolje sutra

... snažnija nada u bolje sutra

Čestitku povodom Uskrsa uputio je gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković:

 

“U ozračju smo Kristova uskrsnuća, najvećeg i najradosnijeg kršćanskog blagdana koji nam nosi poruku vjere, nade i ljubavi.

U vremenima kada teško pronalazimo izvore radosti i mira, simbol pobjede dobra nad zlom i života nad smrću, pruža nam novu duhovnu snagu i ohrabrenje. Tim putokazima u okviru svog djelovanja nastoji svakodnevno biti vođena i gradska uprava Grada Popovače kako bi utkala temelje daljnjem napretku naše lokalne zajednice i učinila je kvalitetnijim mjestom za život. Koristeći vlastite potencijale i dajući ono najbolje od sebe, ulažemo prije svega u budućnost naših najmlađih sugrađana kroz niz značajnih infrastrukturnih projekata, a istovremeno njegujući razumijevanje i solidarnost spram onih struktura našeg društva kojima je podrška najpotrebnija. Izgradnja nove osnovne škole sa športskom dvoranom, dogradnja Dječjeg vrtića, izgradnja Prijamnog centra na ulazu u Park prirode Lonjsko polje u Osekovu, poticanje razvoja poljoprivrede i ostalih gospodarskih djelatnosti kroz niz različitih mjera, modernizacija prometnica i ostale infrastrukture uz naglasak na ravnomjerni razvoj svih naselja na području Grada Popovače te snažne potpore školstvu, zdravstvu ali i civilnom sektoru, glavne su odrednice našeg programa rada u ovoj godini. Rezultati ostvareni u prethodnim razdobljima i spremnost na zajedničku suradnju na svim razinama, daju nam za pravo vjerovati da ćemo u svojim nastojanjima biti jednako uspješni i u godini koja je pred nama.
U kontekstu društvenih vrijednosti obitelj predstavlja osnovni temelj. Podijelite stoga radost ovih blagdana koji su pred nama sa svojim najbližima. Neka u svima nama Uskrs pobudi nadahnuće za življenje istinskih, bezvremenskih vrijednosti, međusobno razumijevanje, potporu i snažniju nadu u bolje sutra.
U tom duhu, svim vjernicima u ime svojih suradnika i u svoje osobno ime, želim sretan i blagoslovljen Uskrs!”

 

Gradonačelnik Grada Popovače
Josip Mišković

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.