Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Otvoren trening program “Jačanje potencijala zaposlenih iznad 50 godina”

Predviđen je i trening program za nezaposlene osobe starije od 50 godina

Predviđen je i trening program za nezaposlene osobe starije od 50 godina

Trening program za zaposlene osobe starije od 50 godina u trajanju od tjedan dana otvoren je danas u prostorijama Hrvatske gospodarske komore- Županijske komore Sisak. Projekt je organiziran u suradnji nekoliko ustanova i organizacija u sklopu projekta „Starost je učinkovita- razvoj i implementacija inovativne metodologije za razvoj ljudskih resursa i jačanje zapošljavanja starijih osoba“. Cilj je treninga podizanje kompetencija starije radne snage na tržištu rada.

Tomislav Plesec, djelatnik Razvojne agencije Sisačko- moslavačke županije- SIMORA i jedan od predavača- trenera:

 

 

Treninzi poput ovoga uobičajeni su zemljama Europske unije. U vremenu fleksibiliziranog tržišta rada u kojemu ne postoji sigurno radno mjesto, usvajanje novih vještina je nužnost. Cjeloživotno učenje građanima bi trebalo omogućiti bolje pozicioniranje na tržištu rada, napominje Nerina Sarkotić, djelatnica SIMORE i predavačica- trenerica:

 

 

Nakon ovog treninga za zaposlene, predviđen je i trening program za nezaposlene osobe starije od 50 godina. Trening će se održati krajem veljače, a sve će informacije biti dostupne na vrijeme, poručuju iz SIMORE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.