Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Spektakularno predstavljanje novog albuma grupe BUĐENJE

Zagrebački pop rock bend Buđenje predstavio album “Ljubav nema pravila”

Zagrebački pop rock bend Buđenje predstavio album "Ljubav nema pravila"

U maniri glamuroznih hollywoodskih partyja zagrebački je pop rock bend Buđenje u srijedu, 9. prosinca, predstavio svoj aktualni album pod nazivom ‘Ljubav nema pravila’.

Ovo ekskluzivno događanje održano je u Basta Baru, a sam nastup benda praćen live streamingom putem YouTube kanala počeo je u 20 sati i 45 minuta.

Koncertno predstavljanje obogatio je Quartet Prelude, a raspoloženim glazbenicima, koji su odličnom svirkom oduševili brojne posjetitelje, pridružio se i legendarni Neno Belan u izvedbi pjesme ‘Sve da hoću’, dok se pop diva Vanna bendu priključila u pjesmi ‘Zajedno’.

Nakon tri godine predanog rada na ovom albumu možemo reći da nam se ostvario san i zahvaljujući poslovično dobroj suradnji s Croatia Recordsom danas imamo jedno sjajno glazbeno izdanje”, rekao je Darko Bakić, frontmen Buđenja.

Osim na pozornici, zvijezde hrvatske estrade bile su prisutne i u publici, pa su članovima Buđenja na odlično obavljenom poslu čestitali Hus i Brk iz Parnog Valjka, Tomo in der Mühlen, Vatra, Pavel, Denis Dumančić, Bang Bang, Ante Cash i mnogi drugi.



 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.