Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

Sinovi ravnice predstavili novi album „Ljubavnici“

Boris Đurđević autor je glazbe i svih aranžmana na albumu

Boris Đurđević autor je glazbe i svih aranžmana na albumu

U subotu, 14. studenog u centru grada Zagreba u “Novoj ploči”, Sinovi ravnice predstavili su svoj novi album „Ljubavnici“. Uvijek dobro raspoloženi, Sinovi ravnice uzeli su u ruke svoje instrumente i uživo zasvirali neke od svojih najboljih hitova.

Tako su centrom odjekivali zvuci tamburice u pjesmama „Dođi u Vinkovce“, te njihovog aktualnog singla „Malo da, malo ne“. Čestitke povodom izlaska novog albuma došao im je dati kolega i prijatelj Boris Đurđević koji je autor glazbe i svih aranžmana na albumu, te Valerija Đurđević, autorica svih tekstova.


bandic-press


Da dečki zaista uživo zvuče fantastično, uvjerio se i gradonačelnik Milan Bandić koji je također prisustvovao promociji.

Izuzetno ponosan na izlazak novog albuma bio je i Igor Rojka koji je rekao: „Neopisivo mi je zadovoljstvo nakon 2 godine napokon imati album u rukama. Ponosni smo na ovaj nosač zvuka ponajviše jer je on ogledalo našeg napornog rada i truda. Ujedno to je i veliki poklon našoj publici koja prati naš rad i uvijek je uz nas.“


Sinovi_Ravnice-book_16-1


Na novom albumu „Ljubavnici“ nalazi se 14 pjesama, a naslovna pjesma albuma koju su snimili s Colonijom na Youtube-u broji 2 i pol milijuna pregleda i jedna je od njihovih omiljenih. Pjesme „Žena boginja“, „Nisam loš“, „Robija“, „Nesrećo“, „Dođi u Vinkovce“ također se nalaze na albumu i već su svima dobro znane i uvijek rado slušane.

U pjesmi „Opatice“, Sinovi ravnice spojili su neobičan spoj moćnog zvuka saksofona i melodične tambure, a u pjesmi im se pridružio Goran Navojec. Izlazak albuma uvertira je u veliki koncert koji Sinovi ravnice s kolegama Slavonia bandom i Mejašima spremaju 18.3. u Domu spotova na prvom Kirbaju godine. Svoje ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 60 kuna za stajanje ili 70 kuna za sjedenje.


 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.