Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Nova ljubavna priča Baruna dobila svoj video

Novi singl “Za tebe sam ljubav čuvao” dobio je i svoj pripadajući video spot

Novi singl svima dobro poznatih i atraktivnih Baruna ‘Za tebe sam ljubav čuvao’ koji je u proteklim danima osvojio srca fanova, slušatelja i radijskih urednika, dobio je i svoj pripadajući video spot.



Dinamična i plesna pjesma, vjerujemo zaslužila je isto tako moderan video spot, istaknuo je pjevač i frontmen Baruna Danijel Banić – ‘Snimanje spota proteklo je vrlo uzbudljivo i radno, a s druge strane sve je bilo ispunjeno zabavom i smijehom, što će se sigurno osjetiti i u samom spotu. Vjerujem da imamo jedan vrlo moderan spot  koji će ovoj našoj pjesmi dodatno pridonijeti na popularnosti. Režiser Dario Lepoglavec je sve osmislio, a mi smo poslušali njegove ideje, te nestrpljivo očekujemo finalni uradak, kao i naši brojni fanovi.’

Idiličan ambijent Etno farme Mirnovec u Samoboru bio je otkriće kao lokacija za snimanje, jer svaka pozicija tamo vrhunski je kadar i za filmove, a posebno za spotove. Zahvaljujemo Dariu, našim glavnim glumcima Ani Rezo i modelu godine Emilu Pavliću što su nam uljepšali spot, te svim članovima Dariove tehničke ekipe.’ – zaključio je Danijel.


unnamed(1)


Tekst novog singla Baruna ‘Za tebe sam ljubav čuvao’ autorski potpisuje Saša Žigić, dok su za glazbu zaslužni Saša Žigić i Jelena Domazet. Aranžman i produkciju potpisuje Zvonimir Domazet.


Foto: Vjeko Šunjić


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.