Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

U prodaji novi album Adastre “Katarza”

“Katarza” je treći studijski album zagrebačke grupe Adastra

"Katarza" je treći studijski album zagrebačke grupe Adastra

Od 25. rujna u prodaji  je “Katarza”, treći studijski album zagrebačke grupe Adastra. Na albumu se nalazi deset pjesama te bonus pjesma “Amor de verano” na španjolskom jeziku. Album otvara veliki hit “Samo s tobom”, a među objavljenim pjesmama su i ostale uspješnice Adastre, “Ako vidiš Anu”, “Gorim u sebi”, “Samo igra”, “Nije svejedno” te aktualni singl “Nepozvani gost”.

Autor svih pjesama je Jerko Marić, ujedno i frontmen Adastre, koji je istaknuo kako je oduševljen da se njihov treći album našao na tržištu. Istaknuo je kako je bend na albumu dugo radio, ali ne namjeravaju stati te će ubrzo početi snimati nove pjesme.

 


Koncertno predstavljanje albuma bit će u zagrebačkoj Tvornici kulture 2. listopada, a osim hitova s novog albuma, Adastra će publiku zagrijati i svojim starijim pjesmama.

Bend je na sceni već deset godina, a publiku su najviše osvojili drugim albumom “Surovi grade”, koji su objavili 2011. godine. U proteklih nekoliko godina održali su više od 200 koncerata, a predstavili su se i na važnim manifestacijama poput Zagrebačkog festivala na kojem su ove godine nastupali s pjesmom “Gorim u sebi”. Njihove pjesme radijski urednici objeručke prihvaćaju, a slušatelji su oduševljeni svakim njihovim novim singlom. Pjesme “Samo s tobom”, “Ako vidiš Anu” i “Gorim u sebi” nekoliko su se tjedana zadržale na nacionalnoj listi HR Top 40, ali i na posebnim listama radijskih postaja diljem Hrvatske.


 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.