Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Nastup Jasenovačkog atletskog kluba u Osijeku

Osijek je 2.9. bio domaćin kvalifikacija Kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje – regija istok

Osijek je 2.9. bio domaćin kvalifikacija Kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje – regija istok. Na njemu je nastupilo stotinjak atletičara i atletičarki istočne Hrvatske, a među njima i 6 predstavnica Jasenovačkog atletskog kluba.

I ovoga puta bile su uspješne – osvojena su tri prva, tri druga i jedno treće mjesto. Evo rezultata. Marina Tomić osvojila je prva mjesta na 100 i 300m prepone, Silvija Alich prvo mjesto na 100m, Marija Jakovljević bila je druga na 300m prepone, Silvija Alich druga u dalju, kao i štafeta 4X100, a treće mjesto osvojila je Ivana Jurić na 300m.



Kako nam je rekao trener Šepović sada treba čekati rezultate sa tri ostala kvalifikacijska natjecanja, a u finale Kupa ulazi 12 najboljjih po disciplini. Za sada pouzdano znamo da Marina ima drugi rezultat na 300m prepone i treći na 100m prepone, kao i štafeta. Inače finale Kupa je izlučno natjecanje za nastup u kadetskoj  reprezentaciji za petomeč Češke, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. “Za očekivati je da se u reprezentaciju od naših plasira Marina Tomić” – zaključio je Šepović.



 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.