Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Veliki koncert Crvene jabuke u Opatiji 22. kolovoza – Tamo gdje je ljubav počela

Crvena jabuka ove godine slavi 30. rođendan, a tom prigodom su i ovogodišnju turneju nazvali “30 godina Tour – Tamo gdje ljubav počinje”

Crvena jabuka ove godine slavi 30. rođendan, a tom prigodom su i ovogodišnju turneju nazvali "30 godina Tour - Tamo gdje ljubav počinje"

Crvena jabuka ove godine slavi 30. rođendan, a tom prigodom su i ovogodišnju turneju nazvali “30 godina Tour – Tamo gdje ljubav počinje”. U subotu 22. kolovoza Crvena jabuka se vraća u Opatiju, tamo gdje je ljubav počela. Bend je upravo u Opatiji promovirao debitantski album “Crvena jabuka”, a sada se u taj grad vraćaju kao jedan od najpopularnijih bendova cijele regije.

Prije 30 godina ni slutili nisu što im nadolazeće godine spremaju, kuda ih sudbina vodi, hoće li publika prihvatiti njihove pjesme, hoće li uspjeti. Pogled unatrag govori kako su proživjeli puno lijepih, ali i onih tužnih trenutaka. No, iza njih su mnoge predivne pjesme, mnogi hitovi, na  stotine nastupa u Hrvatskoj, regiji i svijetu, nezaboravnih suradnji s kolegama glazbenicima. Vrijeme za Crvenu jabuku kao da je stalo. I nakon 30 godina, rađaju se novi hitovi koji osvajaju domaći eter. Jedni su od izvođača koji neprekidno održavaju koncerte na najvećim prostorima te u najvećim dvoranama jer se broj publike ne smanjuje.


unnamed


Koncert na opatijskoj Ljetnoj pozornici čeka se s nestrpljenjem, a datum je sve bliže. Priprema se glazbeno – scenski spektakl s poznatim imenima – gostima koji će se Jabuci pridružiti na Ljetnoj pozornici, a to su Antonija Šola, Željko Samardžić, Klapa Tramuntana i Antimon. Grupa je za koncert pripremila i još nekoliko iznenađenja.

“Crvena jabuka povodom 30 godina karijere priprema koncert za pamćenje, pun atmosfere, tople ljubavi u zraku, sjete i puno prijatelja. Naravno i puno nježnih trenutaka, ma sve što treba za ovakav ozbiljan jubilej, kakav je u pitanju” – izjavio je Dražen Žerić Žera Novom Listu.

Crvena jabuka uz sve nastupe uspijeva i snimiti nove pjesme. U pripremi je novi album koji je najavljen singlom “Lubenice”, pjesmom koju su snimili u suradnji s popularnim Gustafima.

Dok vjerna publika uživa u koncertima Crvene jabuke i čeka novi album, Croatia Records pripremila je poseban peterostruki CD box set “100 originalnih pjesma” koji će se u prodaji u svim trgovinama pojaviti u petak, 21. kolovoza. Ova kompilacija presjek je diskografske karijere Crvene jabuke s pjesmama od prvog albuma “Crvena jabuka” (1986) do posljednjeg “Nek bude ljubav” (2013).

Mnoge od th pjesama moći ćete čuti pod zvjezdanim ljetnim nebom u Opatiji, u subotu, 22. kolovoza gdje vas na Ljetnoj pozornici očekuje Crvena jabuka i pjesme za zagrljaje, glasno pjevanje, radost i veselje…

Karte za koncert nalaze se u prodaji, a mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Sustav Eventim, mojekarte.hr, Festival Opatija, kiosci Tiska, Dallas records, CD shop Dandy (Robna kuća RI, Rijeka).



 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.