Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Preuzeti građevinski radovi na drugoj dionici pješačke staze u Osekovu

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković sa suradnicima je u četvrtak, 20. kolovoza u Osekovu izvršio preuzimanje izvedenih građevinskih radova na izgradnji druge dionice pješačko – biciklističke staze

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković sa suradnicima je u četvrtak, 20. kolovoza u Osekovu izvršio preuzimanje izvedenih građevinskih radova na izgradnji druge dionice pješačko - biciklističke staze

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković sa suradnicima je u četvrtak, 20. kolovoza u Osekovu izvršio preuzimanje izvedenih građevinskih radova na izgradnji druge dionice pješačko – biciklističke staze sa oborinskom odvodnjom od groblja prema središtu naselja u dužini oko 290 metara.



Riječ je o investiciji Grada Popovače vrijednoj oko 550.000 kuna s PDV-om, a izvođač je bila tvrtka Atollo d.o.o. iz Volodera. „Kako je pregledom ocijenjeno, radovi na izgradnji ove dionice pješačko – biciklističke staze sa oborinskom odvodnjom širine 1,5 metara izvedeni su sukladno standardima i pravilima struke. Županijska cesta na ovom je dijelu proširena za 80 cm čime su stvoreni uvjeti za sigurno mimoilaženje vozila u prometovanju istom”- ističe gradonačelnik Mišković.



Izgradnja treće dionice pješačke staze kojom će se prostor od crkve u potpunosti spojiti sa središtem Osekova planirana je za sljedeću godinu.


Izvor: popovaca.hr

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.