Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Pravila Igre s pjesmom ‘Nebo na mojoj strani’ na OGAE Song Contestu 2015.

Pravila Igre u međuvremenu i dalje promoviraju svoj drugi singl ‘Lijek za besane noći’ u izdanju Hit Records-a

Pravila Igre u međuvremenu i dalje promoviraju svoj drugi singl 'Lijek za besane noći' u izdanju Hit Records-a

Zavodljiva petorka glazbene scene ‘Pravila igre’, nastavlja odličan niz uspjeha sa svojim debitantskim singlom u izdanju Hit Recordsa ‘Nebo na mojoj strani’. Nakon što su kao potpuni debitanti za singlom prvijencem zauzeli prvo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova HR TOP 40, Pravila Igre sa istoimenim će singlom braniti boje Hrvatske na nadolazećem OGAE Song Contestu.

Takvu odluku donijeli su članovi Eurofest Hrvatske, uz pomoć međunarodnog žirija sastavljenog od po jednog člana iz Meksika, JAR-a, Portugala, UK, Švedske, Rusije, Italije, Grčke, Slovenije, Njemačke, Francuske, Australije, UAE i Belgije. Uspjeh je tim veći ukoliko se pogledaju glazbena imena među kojima su izabrana Pravila Igre.

U tijesnoj borbi za pobjedničko postolje, dečki iz grupe Pravila Igre su ostavili pobjednicu prve sezone The Voicea – Ninu Kraljić s njenim debitantskim singlom „Zaljuljali smo svijet“, na drugom Silente sa pjesmom ‘Čudna ili čudesna’, te novu glazbenu senzaciju, grupu Bang Bang s njihovim hitom „Imam“ na trećem mjestu, kao i imena poput Massima, Severine ili Jelene Rozge.

Zadovoljstvo uspjehom i mogućnošću izlaska na svjetsku glazbenu scenu nisu krili ni dečki iz Pravila Igre – ‘Naš debitantski singl ‘Nebo na mojoj strani’ nas svakim danom sve više iznenađuje. Pobjeda u izboru za OGAE Song Contest u stvarno žestokoj konkurenciji pokazatelj je da se naša prva pjesma svidjela baš svima, kako publici tako i glazbenim urednicima.’

‘Očekivanja od izbora su svakako najviša, ali definitivno bi nas plasman u top 3 zadovoljio. Također smatramo kako će samo sudjelovanje na izboru biti odskočna daska za proboj na europsko i svjetsko glazbeno tržište’., poručuje nam vesela ekipa Pravila Igre.

Pravila Igre u međuvremenu i dalje promoviraju svoj drugi singl ‘Lijek za besane noći‘ također u izdanju Hit Records-a.



Uspjesima singlova ‘Lijek za besane noći’ kao i ‘Nebo na mojoj strani’ svakako doprinosi i Miro Buljan kao autor glazbe, aranžmana i produkcije.

Ove godine OGAE Song Contest organizira francuski klub zahvaljujući prošlogodišnjoj uvjerljivoj pobjedi Indile s pjesmom “Dernière danse”. Hrvatska za sada broji jednu pobjedu na ovom glazbenom natjecanju koju je ostvarila Franka Batelić s pjesmom „Ruža u kamenu“, 2008. godine.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.