Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Posjetite “Ižu na tremu” i uživajte u netaknutoj prirodi, lovu, ribolovu i bogatoj gastronomskoj ponudi

“Iža na trem” je stari posavski čardak ili korablja smještena u Čigoću, europskom selu roda

"Iža na trem" je stari posavski čardak ili korablja smještena u Čigoću, europskom selu roda

“IŽA NA TREM” je stari posavski čardak ili korablja koja se nalazi u Čigoću, na kućnom broju 57. Cijela kuća je u potpunosti obnovljena i namijenjena je za smještaj gostiju. Ako ste ljubitelj prirode, lovac, ribolovac ili želite provesti jedan ili više dana na selu u razgledavanju roda, ribolovu, šetnji u Parku prirode Lonjsko Polje ili svega 50 m udaljene šumske staze u šumi Lukmarčici, pozivamo Vas u Čigoć u “IŽU NA TREM”!



Za organizirane posjete “IŽI NA TREM”, Čigoću i Parku Prirode Lonjsko Polje organiziramo ručkove za predškolce i školarce, te zaposlenike i umirovljenike uz prethodnu najavu i dogovor oko menija. Također su mogući individualni ručkovi uz prethodnu najavu.



“IŽA NA TREM” u gastronomskoj ponudi nudi tradicionalna domaća jela poput domaćeg sira, suhih kobasa, šunke, domaćeg kruha i kolača. Također nudi i ribu ( šaran na rašljama ) te ostala jela po dogovoru.



Jedna dvokrevetna soba, jedan dvokrevetni i jedan četverokrevetni apartman opremljeni su starim namještajem, čajnim kuhinjama te vrlo udobnim krevetima,a  drveni podovi i stropovi čine boravak u “IŽI NA TREM” posebno ugodnim.



IŽA NA TREM

Vlasnici: Snježana i Krunoslav Sever
Čigoć 57, 44213 Kratečko

TEL – 00385 44 715 167

MOB – 00385 91 793 99 96 // 098 137 52 52


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.