Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

U Sisku otvoren 1.Sajam ekoloških proizvoda

Pod pokroviteljstvom SMŽ i u organizaciji Eko udruge “Izvor”

Pod pokroviteljstvom SMŽ i u organizaciji Eko udruge "Izvor"

U četvrtak je u Sisku, u predvorju Dunavskog Lloyda , inače zgrade u kojoj je smještena i SI-MO- RA, Razvojna agencija naše županije , otvorenn 1. Sajam ekoloških proizvoda. Desetak eko proizvođača izložilo je oko dvjestotinjak svojih proizvoda.

mž 1 (8)

 

Obitelj Pribičević je s ekološkim uzgojem, a potom iproizvodnjom krenula prije nekoliko godina. O Poljoprivredi i stočarstvu nisu tada znali ništa, rekla je Sunčica Pribilović koja nas je ponudila domaćim sirom i jogurtom

mž 1 (7)

Što je sve moguće napraviti od buće dokazao je OPG obitelji Lenac iz Hrvatske Kostajnice, čiji su proizvodi bez glutena traženi i na domaćem i na inozemnom tržištu, te već pune brojne police specijaliziranih prodavaonica, rekla je  Svjetlana Lenac  koja je brojnim posjetiteljima, jednako tako kao i drugi proizvođači objašnjavala učinak eko proizvoda na naše sveukupno zdravlje

sajam

Ekološki proizvodi su malo skuplji od uobičajenih, ali su traženi na tržištu kazao je Milan Borojević, jedan od izlagača i član Eko udruge “Izvor”

mž 1 (2)

Sajam je, u ime pokrovitelja Sisačko-moslavačke županije, otvorila zamjenica župana Anita Sinjeri Ibrišević



Prema najavama slični sajmovi ubuduće će biti organizirani jednom mjesečno.

mž 1 (10)

Prvi korak je napravljen, radit ćemo i dalje i pružati potporu , rekla je u prigodi otvorenja ovoga sajma zamjenica župana Anita Sinjeri Ibrišević.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.