Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Veliki uspjeh kickboxera Croatie!

Uspješan nastup Croatie na međunarodnom turniru!

Uspješan nastup Croatie na međunarodnom turniru!

Članovi kickboxing kluba Croatia iz Siska imalu su vrlo uspješan  nastup na velikom međunarodnom turniru u kickboxingu “Croatia-open 2014”, koji je održan od 12. do 14. prosinca 2014. godine u Makarskoj.
U organizaciji hrvatskog kickboxing saveza i KBK Mawashi iz Makarske, u Gradskoj sportskoj dvorani u Makarskoj okupilo se oko 600 kickboxera iz 10 država.
Kickboxeri sisačke Croatie su pod vodstvom glavnog trenera Saše Smiljanića ostvarili izvrstan rezultat, jer su svih sedmero natjecatelja osvojili medalje.
Ana Marija Franceschi i Leo Pavičić su osvojili treća mjesta u teškim grupama, gdje je  Leo imao naporan meč sa šampionom iz splitskog  Pitt bulla Ivanom Čuklinom, te nakon napornih rundi i izmjene obilja teških udaraca osvojio treće mjesto u kategoriji 86 kg discipline full-contact.
Juniori Franka Knežević, Juraj Kukić, te posebno raspoložen Fran Papić napravili su ugodno iznenađenje svom treneru plasiravši se u samo finale turnira, te osvojivši druga mjesta najavili svoju blistavu natjecateljsku budućnost.
Senior  Alban Morina je ušao u finale kategorije do 74 kg i osvojio odlično drugo mjesto.
Najbolji rezultat je ostvario najiskusniji natjecatelj Croatie Josip Perković, koji je u seniorskoj kategoriji do 94 kg osvojio zlatnu medalju i veliki pehar organizatora, nakon što je u finalu savladao Željka Labrovića.
“Croatia-open 2014” bio je posljednji turnir u ovoj godini, a kickboxeri Croatie su sa sedam medalja, od čega jedna zlatna, četiri srebrne i dvije brončane, potvrdili vrlo uspješnu natjecateljsku sezonu u kojoj su osvojili čak 47 odličja, te imaju četiri aktualna prvaka Hrvatske: dva u muškoj seniorskoj konkurenciji i dvije prvakinje Hrvatske u ženskoj konkurenciji.
Nastup sisačkih kickboxera pomogli su pekarna Martinaj iz Siska, pekarna Edi iz Petrinje, pilana Božić i Zajednica sportskih udruga grada Siska, na čemu im je klub zahvalan.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.