Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Uređena ambulanta u Banovoj

Nadam se da ćemo zajednički nastaviti surađivati sa Županijom na obnovi ovog objekta, ali i u podizanju ukupnog zdravstvenog standarda na području Grada Kutina.

Nadam se da ćemo zajednički nastaviti surađivati sa Županijom na obnovi ovog objekta, ali i u podizanju ukupnog zdravstvenog standarda na području Grada Kutina.

Župan Ivo Žinić i gradonačelnik Kutine Andrija Rudić u Banovoj Jarugi su obišli novouređenu ambulantu Doma zdravlja Kutina.

Na zgradi je obnovljena fasada i zamijenjena stolarija. O ostalim radovima župana i gradonaelnika izvijestila je Sanja Habek, ravnateljica Doma zdravlja Kutina.

 

  • Ovdje je završeno uređenje jedne ordinacije obiteljske medicine. To smo napravili u suradnji sa Županijom i Gradom Kutina gdje smo podijelili troškove između Županije i Grada, a Dom zdravlja je vodio radove, obavljao nadzor… Uloženo je 65 tisuća kn u građevinski dio. Mislim da tu nećemo stati. Za slijedeću godinu planiramo uređenje još jedne ordinacije obiteljske medicine i da ćemo na takav način za dvije, tri godine kompletno obnoviti ambulantu Doma zdravlja Kutina u Banovoj Jarugi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Župan Ivo Žinić izrazio je zadovoljstvo obavljenim radovima i suradnjom sa Domom zdravlja i Gradom Kutina.

  • I dalje ćemo voditi brigu i pomagati. Ovdje mogu javno obećati da ćemo pomoći pri obnovi nove ordinacije. To su investicije koje trebamo pomagati. U proračunu Županije smo predvidjeli ta sredstva. Zajedno sa Gradom Kutinom i dalje ćemo pomagati i obnavljati i ovaj Dom zdravlja, a tako i druge objekte širom maše Županije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ispostava Doma zdravlja u Banovoj Jarugi skrbi o 3000 građana s istočnog područja Grada Kutine.  Uređenje prostora ambulante u Banovoj Jarugi doprinijet će unapređenju nedicinske skrbi i usluge pacijentima. Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić istaknuo je kako zdravstveni standard treba stalno unapređivati na cijelom području Grada Kutine.

  • Nadam se da ćemo zajednički nastaviti surađivati sa Županijom na obnovi ovog objekta, ali i u podizanju ukupnog zdravstvenog standarda na području Grada Kutina. Trebaju nam specijalisti, treba nam poboljšanje hitne medicinske pomoći. Treba nam sve ono što je Kutina nekad imala, a sada ne može imati. Znam da je teška situacija, ali mislim da ćemo župan i ja pronaći kvalitetna rješenja oko problema koja nas zajednički muče. Vidim da župan želi ulagati u Kutini i uvjeren sam da ćemo u budućnosti zajednički napraviti dobre stvari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Župan Ivo Žinić i gradonačelnik Kutine Andrija Rudić zahvalili su i mještanima Banove Jaruge i članovima Vijeća Mjesnog odbora koji su svojim dobrovoljnim radom uredili okoliš uređene ambulante u mjestu.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.