Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Ugovori o stipendiranju

Želimo stipendirati studente da im to bude pomoć, ali i podržati ih da kada završe studiji vrat se u Kutini i pronađu posao.

Želimo stipendirati studente da im to bude pomoć, ali i podržati ih da kada završe studiji vrat se u Kutini i pronađu posao.

Ugovore o stipendiranju danas je s Gradom Kutina potpisalo 15 studenata. Oni će tijekom studiranja na sveučilišnim studijima dobivati mjesečnu stipendiju u visini 750 kn.

Predsjednik povjerenstva za dodjelu stipendija Grada Kutina Damir Petravić istaknuo je kako su u odluci o dodjeli stipendija u obzir uzimani kriteriji uspješnosti i kriteriji socijalnog statusa te kriteriji deficitarnih zanimanja na području Grada Kutine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na Natječaj se prijavilo 23. studenata, a dodijeljeno je 11 stipendija. Sa četvero studenata koji su stipendije dobili prošle godine potpisan je aneks Ugovora o nastavku studiranja, jer su svojim uspjehom ostvarili to pravo.

Damir Petravić čestitao je stipendistima na uspjehu i poželio im uspješno studiranje.

  • Budite samo uporni, a Grad je tu da vas podrži u skladu s mogućnostima. Nadam se da ćete ostvariti svoje ciljeve koje ste zadali, i želim vam da uspijete i da nađete zaposlenje u našem i vašem gradu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U ime 11 studenata koji su prvi put dobili stipendiju Grada Kutine zahvalio je Mislav Glibo, student medicine.

  • Nama je drago da naš Grad Kutina prepoznaje naše dobre rezultate i da ih je spreman poduprijeti.

 

Prošle godine Grad Kutina dodijelio je 7 stipendija. Dvoje studenata uspješno je završilo studij, a četvero je svojim uspjehom ostvarilo pravo na nastavak stipendiranja. Oni su potpisali aneks ugovora o stipendiranju. U njihovo ime zahvalila je Kristina Havliček.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Stipendije su bitne za nas. Vrlo su nam pomogle prošle godine i bit će velika pomoć i ove godine. Drago mi je da Grad i Gradonačelnik nastoje da ostanem u Kutini. To je podrška koja je dobrodošla i važno je ne samo da ostanemo u Kutini, nego i u Hrvatskoj.

Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić čestitao je studenima na uspjesima te je izrazio zadovoljstvo što je Grad Kutina u

prenapregnutom proračunu uspio pronaći sredstva za stipendiranja studija deficitarnih zanimanja.

  • Želimo stipendirati studente da im to bude pomoć, ali i podržati ih da kada završe studiji vrat se u Kutini i pronađu posao. Želimo vas u Kutini i u našim planovima razvoja. Želimo da s vašom energijom i znanjem koje ćete steći na fakultetima budete važan segment našeg grada.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stipendiranje studenata ulaganje je u razvoj, naglasio je gradonačelnik te je dodao kako Grad Kutina nastoji povećati broj stipendiranih studenata.

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.