Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Skup potpore u Sisku

Potporu su im u Sisku iskazali članovi udruga branitelja, biskup sisački Vlado Košić i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Potporu su im u Sisku iskazali članovi udruga branitelja, biskup sisački Vlado Košić i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Skup potpore hrvatskim braniteljima u Savskoj 66 u Zagrebu održan je, u organizaciji udruga proisteklih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije, u subotu, 6. prosinca 2014. godine, u Sisku.

Kišno je vrijeme donekle promijenilo plan održavanja ovog skupa,m pa su tako okupljeni branitelji pred sisačkom katedralom poslušali obraćanja i pročitali pismo potpore prosvjednicima, stopostotnim hrvatskim ratnim vojnim invalidima koji na otvorenom prosvjeduju u savskoj 66, ne odustajući od svojih zahtjeva.

DSC_0064
Potporu su im u Sisku iskazali članovi udruga branitelja,   biskup sisački Vlado Košić i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.
Župan je u ovoj prigodi izjavio: „Moja potpora je tu neupitna. Ja sam, na svoj način, od samog početka s našim braniteljima u Savskoj. U dva navrata sam ih i osobno posjetio i dao im i moralnu i drugu potporu da ustraju u svojim zahtjevima. Vjerujem da će i dalje naši branitelji biti jedinstveni u svom nastojanju. mislim da bi oni kojima je upućen taj zahtjev morali itekako dobro promisliti. Pozivam sve odgovorne ljude u ministarstvu, u Vladi, da preispitaju sve svoje odluke kako ne bi naši branitelji i danas morali na kiši prosvjedovati za ono što im pripada.“

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.