Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Otvorena Božićna izložba u Dječjem domu Vrbina

Kroz projekt se radilo na osnaživanju korisnika Dječjeg doma Vrbina za budući samostalan život kao i na promoviranju volonterstva kao pozitivne društvene vrijednosti.

Kroz projekt se radilo na osnaživanju korisnika Dječjeg doma Vrbina za budući samostalan život kao i na promoviranju volonterstva kao pozitivne društvene vrijednosti.

Agencija lokalne demokracije Sisak i Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe Vrbina, u suradnji s Rehabilitacijskim centrom za stres i traumu Zagreb, danas su u prostorijama Dječjeg doma Vrbina, otvorili Božićnu izložbu.

„Ono što mi smatramo je da zajedničkim snagama možemo doprinijeti  da život svih nas bude ljepši, a djeca koja nažalost nemaju priliku rasti u svojim obiteljima stvarno su oni kojima treba posebna pozornost i sredstva“, istaknula je predsjednica Agencije lokalne demokracije Paula Raužan.

P1030749

Na izložbi su predstavljeni radovi djece iz Doma za djecu Vrbina, koje su u sklopu projekta „Zajedno jači“, kroz četiri kreativne radionice, napravili uz vodstvo sisačke akademske likovne umjetnice Katarine Fabijanić.

„Drago nam je što su nas se u ovo predblagdansko vrijeme, sjetili razni  sudionici Sisačko-moslavačke županije, što smo dobili priliku da sudjelujemo u raznim projektima, a osobito nam je zadovoljstvo danas otvoriti ovu Božićnu izložbu naše djece, koja su mjesecima kreativno sudjelovala u raznim aktivnostima“, istaknula je Ivona Hodak,  ravnateljica Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Vrbina.

Kroz projekt se radilo na osnaživanju korisnika Dječjeg doma Vrbina za budući samostalan život kao i na promoviranju volonterstva kao pozitivne društvene vrijednosti. Cilj je bio doprinijeti razvoju kritičke svijesti i samopoštovanju korisnika Dječjeg doma kroz provedene edukativne radionice medijske pismenosti i likovnog izražavanja.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.