Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Korisnici Zaklade “Viktorija” na prijemu u Županiji

„Zaklada „Viktorija“ je u 2014. godini isplatila pomoć za kupnju lijekova, ortopedskih pomagala i posebne prehrane u iznosu od 80 tisuća kn.

„Zaklada „Viktorija“ je u 2014. godini isplatila pomoć za kupnju lijekova, ortopedskih pomagala i posebne prehrane u iznosu od 80 tisuća kn.

Djecu korisnike Zaklade „Viktorija“ i njihove roditelje danas je u sjedištu Županije u Sisku primio sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima.

„Ja sam svjestan da mi koji smo zdravi možemo jedino na ovakav način pomoći vama roditeljima koji živite s vašom djecom, nažalost,  s velikim problemima. To je nešto što nikome ne bismo željeli, ali želimo ovim putem dati vam punu potporu i ohrabrenje da ustrajete u teškoćama i ovim patnjama koje imate, s vjerom da će naša djeca i naši mladi ozdraviti“, istaknuo je župan Ivo Žinić, koji je , uz zahvalnost Zakladi „Viktorija“ na suradnji, uručio virman u iznosu od 10 tisuća kuna Luki, jednom od prisutne djece, u svrhu potrebnog liječenja u Švicarskoj, te najavio kako će se Županija uključiti i u druge inicijative Zaklade „Viktorija“.

P1030796

„Zaklada „Viktorija“ je u 2014. godini isplatila pomoć za kupnju lijekova, ortopedskih pomagala i posebne prehrane u iznosu od 80 tisuća kn.  U ime svih članova Upravnog odbora Zaklade i u svoje osobno ime želim vam svima sretne blagdane, da vam donesu puno zdravlja, ljubavi i strpljenja na putu kojim niste željeli ići, ali život vam je to nametnuo“, istaknula je upraviteljica Zaklade „Viktorija“, Đurđica Jurić.

P1030790

 Milan Janjić, otac 9-ogodišnjeg dječaka Saše koji boluje od teškog oblika epilepsije, pohvalio je rad Zaklade , ali istaknuo i nezadovoljstvo zdravstvenim sustavom Republike Hrvatske koji nije prepoznao solidarnost ni važnost liječenja njegovog djeteta.

P1030801

 Prisutnima se obratio i otac bolesne djevojčice, Vinko Hunjek iz Daruvara, koji se zahvalio svima iz Zaklade „Viktorija“ i Sisačko-moslavačkoj županiji što su prepoznali tešku situaciju u kojoj se nalaze, te im pomogli i ugostili ih iako nisu iz Sisačko-moslavačke županije.

P1030800

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.