Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Čestitke našem poslovnom partneru

Ove je godine dobitnik Zlatne koze direktorica oglašavačke agencije KG Media, gospođa Katharina Göschl.

Ove je godine dobitnik Zlatne koze direktorica oglašavačke agencije KG Media, gospođa Katharina Göschl.

U sklopu Turističkog foruma Istre održanog 12.prosinca .2014. godine u rovinjskom elitnom hotelu Lone, izvršena je i dodjela nagrade Zlatna koza – Capra d’oro. Radi se o tradicionalnom priznanju kojega Turistička zajednica Istarske županije svake godine dodjeljuje pojedincu ili skupini za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, posebno na području unaprjeđenja proizvoda i području turističke promocije za aktivnosti, proizvode i projekte s područja Istarske županije.

Ove je godine dobitnik Zlatne koze direktorica oglašavačke agencije KG Media, gospođa Katharina Göschl.

WP_20141212_036 (3)

Tvrtka KG Media već 20 godina organizira i provodi aktivnosti oglašavanja Turističke zajednice Istarske županije na važnim inozemnim turističkim emitivnim tržištima, što je gospođa Göschl i istaknula u svom govoru zahvale na uručenoj nagradi.

KG Media je oglašavačka agencija s višedesetljetnim iskustvom u promociji hrvatskih turističkih zajednica, tvrtki i privatnih iznajmljivača u svim tipovima medija i na svim tržištima. Ovogodišnja Zlatna koza je iznimno priznanje za rad agencije gospođe Göschl, kao i za sve djelatnike i vanjske partnere tvrtke KG Media.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.