Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

13. Nikolinje u Potoku

Zvijeza večeri bio je , kao i svake godine, Sveti Nikola

Zvijeza večeri bio je , kao i svake godine, Sveti Nikola

Sveti Nikola i ove je godine darivao mališane u Potoku, sudionike 13. Nikolinja i domaću djecu iz ovog moslavačkog mjesta. Organizirali su Nikolinje i ove godine zajedničkim snagama Mjesni odbor Potok i KUD”Potočanka”, uz potporu  grada Popovače i Sisačko-moslavačke županije.

 

Zvijeza večeri bio je , kao i svake godine, Sveti Nikola koji je pozorno pratio folklorni program kojeg su pripremile dječje folklorne skupine KUD-a Potočanka, KUD-a Rakov Potok, “Sloga” Satnica Đakovačka, KUD-a Seljačka sloga Bobovac i KUD-a Hrvatsko srce Odra,Žabno,Sisak.

I svoju etno sobu Potočani su uredili u blagdanskom duhu.

potok 4potok 3

Potočkom Nikolinju nazočili su predstavnici Mjesnog odbora, grada Popovače, zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita Sinjeri Ibrišević koja je djecu darivala punom košarom slatkiša, te Marijana Petir, zastupnica u EU parlamentu, koja je , za razliku od ranijih godina, ovaj puta donijela poklon Svetog Nikol predsjedniku KUD-a Potočanka Dragi Plaščaru.

 

potok 1

Veselo, razigrano, opuštajuće i ugodno bilo je i ove godine u Potoku.Poklonima su se , kao i svake, tako i ove godine, obradovali štićenici Centra za žene “Adela” Sisak.

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.