Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Županijski HSP AS nastavlja slijediti ideje dr. Ante Starčevića

Podrška v.d.predsjedniku dr. Tepešu i županu Ivi Žiniću

Podrška v.d.predsjedniku dr. Tepešu i županu Ivi Žiniću

Predsjednici svih podružnica Hrvatske stranke prava Ante Starčević u Sisačko-moslavačkoj županiji podržali su v.d predsjednika stranke dr. Ivana Tepeša, te će sukladno tome Županijsko vijeće HSP AS Sisačko-moslavačke županije nastaviti provoditi pravaško učenje i ideje dr. Ante Starčevića. Rečeno je to sinoć na tiskovnoj konferenciji u Sisku održane nakon sjednice Županijskog vijeća.

hsp as 3

 

Na sjednici Županijskog vijeća HSP AS Sisačko-moslavčke županije nazočili su svi predsjednici Podružnica,koji su u svojim izvještajima naglasili  kako je u njihovim sredinama očuvano jedinstvo HSP AS kao stožerne pravaške opcije te naglasili kako nastavljaju s radom. Posebno je istaknuto kako nije bilo osipanja stranačkog članstva niti izlaska vijećnika po općinama i gradovima. Predsjednik ŽV Tomislav Dujmenović je u svom obraćanju nazočnima istaknuo potporu koju Županijsko vijeće Sisačko-moslavačke županije daje v.d. Predsjedniku HSP AS profesoru Ivanu Tepešu te nastavku rada u okvirima Domoljubne koalicije.

Iznenadila nas je ostavka naše bivše predsjednice Ruže Tomašić, rekao je predsjednik ŽV HSP AS  dr.Tomsilav  Dujmenović. Ne možemo prihvatiti da se neslaganje sa bliskim suradnicima rješava napuštanjem stranke. Sve je trebalo riješiti dijalogom i pokušati pronaći kompromisno rješenje s ciljem napretka stranke. Ovaj čin bivše predsjednice ocjenjujemo nemoralnim, čin je to koji je nanio štetu stranci i omogućio daljnje cijepanje pravaša, kazao je dr. Dujmenović. Mi u našoj županiji nastavljamo s radom i dajemo punu podršku dr. Ivanu Tepešu, v.d. predsjednika. Podržavamo i naše koalicijske partnere i župana Ivu Žinića .

Predstavnici HSP AS, podsjetio je dr. Dujmenović, , održali su i radni sastanak sa županom Ivom Žinićem koji ih je izvjestio o stvaranju stabilne većine u Županijskoj skupštini. Dali smo, kaže dr. Dujmenović, punu potporu županu Žiniću u provođenju započetih projekata i najavili kako ćemo svojim glasom biti dio te potrebne većine.

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.