Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Zimska služba u Kutini spremno dočekuje zimu

Grad Kutina je dobro surađivao sa ŽUC-om i naravno da očekujem i dalje dobru suradnju. Mi svi trebamo raditi za dobro građana.

Grad Kutina je dobro surađivao sa ŽUC-om i naravno da očekujem i dalje dobru suradnju. Mi svi trebamo raditi za dobro građana.

Zimska služba u Kutini spremno dočekuje zimu i dolazak zimskih uvjeta na cesti. Zaključeno je to na smotri Zimske službe tvrtke Slukom koju je obavio gradonačelnik Kutine Andrija Rudić.

Zimska služba u Kutini opskrbila se dovoljnim količinama soli i sipine, nabavljen je još jedna ralica te su uvedene i organizacijske promjene kako bi zimska služba na području Grada Kutine bila što učinkovitija. Izvijestio je to Saša Slukan voditelj Zimske službe u tvrtki Slukom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Ukupno imamo za sada 7 jedinici koje će biti na raspolaganju 24 sata, radit će se u tri smjene. Ove godine smo podginuli ljestvicu za stepenicu više, jer smo uveli jednu dodatnu smjenu i dodatnu jedinicu i neprestano ćemo kružiti po gradu kako snijeg više ne bi ostajao na cestama.

 

Zimska služba na području Grada Kutina čisti 180 km cesta. Gradonačelnik Kutine rekao je kako je zadovoljan pripremljenošću zimske službe te je dodao kao je u gradskom proračunu ušteđeno zbog blage zime prošle godine.

-Mi smo bili zadovoljni sa zimskom službom prošle zime. Nadam se da će tako biti i ove zime. Danas smo uvjereni da se zimska služba pojačala. Prošle godine smo sa Županijskom upravom za ceste dogovorili da naše ralice čiste njihove ceste, a ŽUC da čisti naše ceste. Ne znam da li je imenovan novi ravnatelj ŽUC-a. Grad Kutina je dobro surađivao sa ŽUC-om i naravno da očekujem i dalje dobru suradnju. Mi svi trebamo raditi za dobro građana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neslužbeno se doznaje kako će za novog ravnatelja Županijske uprave za ceste biti imenovan Željko Lenart, vijećnik Gradskog vijeća u Kutini koji se zalaže za ravnomjerni razvoj svih područja i naselja Grada Kutine. U brojnim naseljima nadležnost na cestama podijeljena je između Grada Kutine i Županije Sisačko-moslavačke. Do prošle godine zbog loše koordinacije često se događalo da je pola mjesta očišćeno, a nije. Dobrom organizacijom zimske službe prošle godine taj se problem nije javljao.

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.