Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Za svog boravka u Kutini predsjednik Josipović obišao Poslovnu zonu

Predsjednike Republike Hrvatske Ivo Josipović za vrijeme posjeta Kutini uz Dan Grada obišao je grad te tvrtke Turbomehanika i Almos u Poslovnoj zoni.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na novom gradskom trgu Predsjedniku Republike predstavljen je projekt gradnje stambeno-poslovne zgrade sa novom knjižnicom, Pučkim otvorenim učilištem i multimedijalnom dvoranom. U zgradi će biti izgrađeno i 20 stanova za stradalnike u Domovinskom ratu pa će Kutina biti prvi grad u SMŽ koji je u potpunosti stambeno zbrinuo sve hrvatske branitelje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Predsjednik Republike Ivo Josipović izrazio je zadovoljstvo tim projektom, ali i ostalim projektima u Kutini kojima je izrazio svoju potporu.

U Gradu Kutini se pokazuje kako ambicije, dobre, zdrave ambicije i promišljeni rad unatoč gospodarskim teškoćama može dati rezultat. Čestitam gradonačelnika i svim vijećnicama i vijećnicima na uspješnom radu.

U Poslovnoj zoni predsjednik Ivo Josipović posjetio je tvrtke Turbomehanika i Almos, koje su najveći izvoznici u Županiji, te među većim izvoznicima u Hrvatskoj.

U razgovoru sa Ivanom Majstrovićem, vlasnikom i direktorom Turbomehanike predsjednik Josipović posebno izrazio zadovoljstvo što je uspjeh Turbomehanika izgrađen na znanju i stručnosti. Turbomehanika primjer je za razvoj gospodarstva u Hrvatskoj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Ovdje je privatna inicijativa potvrđena kao motor i generator razvoja. Mislim da je to dobar pravac, pravi put za svaku sredinu. Ovdje je najveći problem Petrokemija, mogu samo izraziti nadu da će se naći najbolje rješenje za Petrokemije, jer to je, rekao bih, gospodarsko srce, ne samo Kutine, nego i šireg kraja.

Predsjednik Ivo Josipović na kraju posjeta Kutini ponovio je svoju potporu uspješnim gospodarskim inicijativama i projektima Grada Kutine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.