Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Simbolična “kupnja” osmijeha!

Da osmijeh nema cijenu znamo od djetinjstva.

Da osmijeh nema cijenu znamo od djetinjstva.

Od 10. studenog do kraja mjeseca svi građani koji žele mogu sudjelovati u humanitarnoj kampanji za pomoć djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska koja će se provoditi u svim Kozmo drogerijama u Hrvatskoj.Simboličnom kupnjom „osmijeha“, koji se lijepe na kućice što simboliziraju dječje domove,donira se 5 kuna djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Ideju kampanje su osmislili mladi članovi organizacije IPMAYoungCrew Croatia, potaknuti mišlju da je osmijeh univerzalni jezik, najprepoznatljivija i najčešća emocija koja sve ljude  uveseljava i nadopunjuje. Humanitarna kampanja  će se provoditi na način da će kupci prilikom kupnje „osmijeha“ isti zalijepiti na kućicu SOS Dječjeg sela Hrvatska koja će biti postavljena u svim prodavaonicama Kozma, te na taj način puniti kućicu „osmjesima“ odnosno pridonijeti prikupljanju novca za SOS Dječje selo Hrvatska. Sudjelovanjem u kampanji svaki kupac zauzvrat dobiva magnet s ispisanom porukom djece SOS Dječjeg sela Hrvatska što za njega znači osmijeh.

Kampanja traje od 10. studenog do 30. studenog 2014. u svim Kozmo prodavaonicama u Hrvatskoj.

Da osmijeh nema cijenu znamo od djetinjstva. Kupnjom i lijepljenjem ovog simboličkog osmijeha na kućice želi se podsjetiti na važnost međusobnog pomaganja i potaknuti osjećaj zajedništva. Pozivaju se svi građani da se odazovu sudjelovanju u kampanji te da više saznaju o istoj na prodajnim mjestima Kozma.

Za kraj najvažnije,U ovoj priči osmijeh nije besplatan, ali ne osiromašuje onoga tko ga daje, a obogaćuje onoga kome je namijenjen – djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.