Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Prijem za pobjednike

Tamburaški orkestar “Janko Stjepušin” iz Martinske Vesi ove je godine na Dječjem festivalu tambura u Požegi osvojio prvo mjesto.

Tamburaški orkestar "Janko Stjepušin" iz Martinske Vesi ove je godine na Dječjem festivalu tambura u Požegi osvojio prvo mjesto.

Tamburaški orkestar “Janko Stjepušin” iz Martinske Vesi ove je godine na Dječjem festivalu tambura u Požegi osvojio prvo mjesto.

Tim povodom u sjedištu Županije članove orkestra, voditelja Ivana Klekovića i ravnateljicu OŠ “Braća Radić” Martinska Ves primili su župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić njegova zamjenica Anita Sinjeri Ibrišević .

P1030442

Župan je čestitao mladim tamburašima na uspjehu, te posebno zahvalio ravnateljici i voditelju, podsjetivši kako bez upornoga rada i zalaganja ne bi bilo ni rezultata. U ime orkestra na prijemu se županu i suradnicima zahvalio Ivan Kleković, voditelj TO “Janko Stjepušin” te pozvao Župana i suradnike na koncert kojeg će ovaj orkestar upriličiti u povodu Božića i blagdana 21. prosinca 2014.OŠ “Braća Radić” pohađa 130 učenika , gotovo svi su uključeni u neku ood izvannastavnih aktivnosti, a ovim tamburašima sviranje tambure nije jedina izvanškolska aktivnost, rekla je ravnateljica škole Verica Pleše.

P1030443

Na današnjem susretu župan je obećao  u Proračunu županije pokušati osigurati sredstva kako bi se mogao još više motivirati rad  uspješnih udruga poput ove.

P1030444

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.