Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Posjet Tehničkoj školi Kutina

Sve što možemo učiniti, učinit ćemo , jer ulaganje u znanje, je ulaganje i u budućnost ove županije, zaključio je župan Ivo Žinić.

Sve što možemo učiniti, učinit ćemo , jer ulaganje u znanje, je ulaganje i u budućnost ove županije, zaključio je župan Ivo Žinić.

Nema papirnatog upisivanja ocjena , sve se sprema od rujna u e- dnevnik. Roditelji srednjoškolaca koji se obrazuju u Tehničkoj školi Kutina uz jutarnju kavu mogu prolistati dnevnik , te na taj način dobiti informaciju o ocjenama ili izostancima svoje djece. Rekao je ovo županu Ivi Žiniću i njegovim suradnicima ravnatelj Tehničke škole Kutina Ante Dževlan, zahvalivši se ujedno županu Ivi Žiniću što je za svoj prvi posjet jednoj javnoj ustanovi, a kojoj je Županija osnivač upravo odabrao ovu školu. Škola, koju pohađa 520 učenika u 21 razrednom odjelu  u tri područja strojarstvu, elektrotehnici i kemiji  jedna je od oonih koja je prepoznata i u zemlji i u svijetu. Sudjelovala je tako već u nekoliko međunardonih projekata, a trenutno u partnerstvu sa srodnim školama Tehničkom školom u Sisku i Tehničkom školom u Karlovcu priprema dva nova EU projekta, rekao je ravnatelj Dževlan.

Ovo je škola u kojoj i učenici i svi djelatnici imaju odlične uvjete za rad, svakako bolje nego u nekim drugim obrazovnim ustanovama, rekao je župan Ivo Žinić. No na primjeru ove i slično opremljenih obrazovnih ustanova u županiji nastojat ćemo ravnomjerno unaprijediti školstvo u našoj županiji. Sve što možemo učiniti, učinit ćemo , jer ulaganje u znanje, je ulaganje i u budućnost ove županije, zaključio je župan Ivo Žinić.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.