Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Političke stranke: Mandarine na sisačkoj i petrinjskoj tržnici

Otkupom dvije tone mandarina na razini ŽO HNS Sisačko-moslavačke županije i podjelom građanima u općinama i gradovima SMŽ dodatno smo podržali akciju „Jedimo hrvatsko, jedimo zdravo“ rekao je u subotu,08. studenog u Sisku na Gradskoj tržnici predsjednik sisačkog HNS-a Vlado Andučić.

hns 3

Sisački narodnjaci su u druženju s građanima proveli i anketu koja je imala za cilj utvrditi koliko su građani zadovoljni radom izvršne vlasti Siska od izbora do danas. Na dvije lokacije anketiranju je pristupilo oko petstotinjak Siščanki i Siščani koji su među ostalima odgovarali i na pitanje što je potrebno učiniti kako bi HNS u Sisku bio prepoznatljiviji. Rezultati ankete bit će smjetnice u daljnjem radu ove političke stranke, rekao je Vlado Andučić.

I članovi petrinjske podružnice Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati , kao i sisački. pomogli su neretvanskim uzgajivačima mandarina i to na način da su na Gradskoj tržnici građanima Petrinje podijelili više od 600 kg mandarina. Darinko Dumbović, predsjednik petrinjske podružnice rekao je kako je to bila zaista humanitarna akcija.
„Mogu poručiti i jedimo Hrvatsko i jedimo zdravo, a vjerujem da su i građani prepoznali humanitarni karakter današnje akcije, koju smo prveli u dobrom raspoloženju i najboljom namjerom.”

MANDARINE PETRINJA
Na taj način pomogli su, kako je rekao, uzgajivačima kojima je teško, ali i obradovali građane Petrinje, jer mandarine su dijelili po motom „Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje.”

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.