Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Osnovana Organizacija mladih HSS-a Topusko

Mladi žele pomoći

Mladi žele pomoći

U srijedu,05. studenoga 2014. godine osnovana je Organizacija mladih HSS-a općine Topusko. Okupljene su pozdravili čelnici organizacije mladih HSS-a Sisačko-moslavačke županije, predsjednica Maja Romarić, zamjenici Tomislav Lovreković i Robert Pokas, tajnik Dražen Pejaković, te predsjednica ogranka HSS-a Sisak Novi Magdalena Nogić. Kao gost je nazočio i načelnik Općine Vlado Muža.
Predsjednica Romarić je čestitala mladima na velikom koraku prema ostvarenju HSS-ovog nauka, te je u bitnome napomenula kako u politici trebaju najviše vrijediti dijela nad riječima, te da se jedino međusobnim uvažavanjem, tolerancijom i povjerenjem između članova, može graditi organizacija i raditi složno i skladno kako su nas učili osnivači HSS-a braća Radić. Predsjednica je ponudila suradnju i pomoć te zahvalila članovima na širenju organizacije mladih i prikupljanju novih mladih članova.
Članovi županijskog odbora Organizacije mladih HSS-a su također pohvalili osnivanje mladih, te izrazili ponos jer OM u Sisačko-moslavačkoj županiji, koja je obnovljena 2009. godine konstantno okuplja mlade ljude te nastoji godišnje osnovati barem jednu Organizaciju mladih na području naše županije.
Novoizabrani predsjednik Tomislav Kuzmić je u svome govoru zahvalio na ukazanom povjerenju, te istaknuo žaljenje zbog odlaska mladih ljudi iz općine Topusko zbog nedostatka radnih mjesta te zbog vrlo loše financijske situacije. Napomenuo je kako se nada da će se situacija popraviti u općini i u državi, te da će oni kao novoosnovana organizacija mladih pridonijeti poboljšanju uvjeta života u općini Topusko,

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.