Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Naš 19-ti rođendan

Znamo…malo nas je…ali smo dobro raspoređeni!

Znamo...malo nas je...ali smo dobro raspoređeni!

„Jedini, još si uvik vitar nemirni“, zapjevao je u eteru oko 20 sati 11. studenog 1995. glas Doris Dragović.I tako je počelo …

Najprije samo glazba i glas Vlaste Mesić koji izgovara stihove „Postoji vrijeme svitanja, vrijeme radosti, vrijeme suza.Postoji vrijeme kiša, vrijeme snova i vrijeme ljubavi…“.

I vrijeme je došlo.Vrijeme da radio progovori, da se počne razvijati, da postane drukčiji od drugih, da postane prepoznatljiv usprkos tom neobičnom imenu koje nosi. “Kirinus?, Klirinus? Kvirimbus? Kako ste ono rekli?!“

QUIRINUS ZVIJEZDA

Danas smo ,kažu brend; ime za brzo, ozbiljno, objektivno i korektno informiranje, za profesionalan, odgovoran pristup marketinškim klijentima, i najvažnije od svega, za topao, jednostavan ljudski pristup slušateljima zbog kojih i postojimo i kojih je iz godine u godinu sve više uz naše frekvencije.

Potvrdili su to jučer i naši gosti, suradnici, slušatelji.

marinanita

Tortu su nam već ujutro donijeli zamjenici župana Anita Sinjeri Ibrišević i Marin Piletić.

Anita Sinjeri Ibrišević u čestitki je istaknula kako radio Quirinus iz godine u godinu dokazuje važnost  pravovremenog  i objektivnog informiranja.

30

Lokalni medij, iako se Quirinus izdigao iz tih lokalnih okvira važan je kao poveznica između građana i politike. Ono što mi radimo vi prenosite i takva objektivna informacija dolazi do naših građana, rekao je zamjenik župana Marin Piletić.

28

Izmjenjivali su se tako u našem programu sugovornici, posjetila nas je direktorica Gradske tržnice Sisak Adelina Ivković kojoj smo se zahvalili na odličnoj suradnji.Na fotografiji i jedan od suradnika Adeline Ivković, Mario Balaić.

adelina roođ

 

Posjetili su nas i predstavnici Sisačke biskupije, kancelar Marko Cvitkušić i katedralni župnik Župe Uzvišenja sv. Križa Marko Karača. Pored njih i naš osvjedočeni prijatelj Branko Ljubešić.

crkva

Pridružili su nam se i naši kolumnisti  Aleksandar Milošević i Miljenko Žamarija

 

saša m 2 (1)zama2

Godinama surađujemo i s PU Sisačko-moslavačkom, au zajedničkoj fotki sa Ivom i Sanjom iz PU je i predsjednica VIA Lipe Margareta Horžić. naša

r2

Ugodno su “ćaskali ” naš direktor i ravnatelj ŠRC-a Sisak Davor Čobanov

r5

Pridružio nam se u eteru i  Kristijan Božarov iz Crometeo tima i Stivovi sportaši, redoviti gosti naše sportske emisije “Suspenzor”.Čestitke su snimili i brojni hrvatski glazbenici.Dugogodišnja suradnja s Udrugom za djecu i mlade Novi svijet potvrđena je i njihovim poklonom albumom fotografija koji su nam poklonili za rođendan, a koji svjedoči koliko je zajedničkog posla “odrađeno”. Posjetila nas je i predsjednica Udruge Lidija Tomljenović Kovačić.Evo malo fotkica iz tog albuma.

novi svijet 2 (1) novi svijet 2 (2) novi svijet 3

Kao i svake godine na radio je u pratnji svoje mame Ivanke stigao i Ivan Mlađenović, naravno da je ponio i popis ocjena, sada je učenik sedmog razreda i poklonili smo mu pjesmu Motori od Divljih jagoda. Pozdravio je sve, a najviše svoje prijatelje bikere.

ivan

Čestitati nam je došao i Ivica Perović , načelnik općine Lekenik sa suradnicima, telefonom smo se čuli s gradonačelnikom Popovače Josipom Miškovićem i gradonačelnikom Kutine Andrijom Rudićem koji nam je otpjevao rođendansku čestitku, čestitao nam je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

Iz Bruxellesa se javila i EU zastupnica Marijana Petir potvrdivši našu dugogodišnju korektnu suradnju .

mp

Nakon odrađenih brojnih dnevnih obveza pridružio nam se i Župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić , koji je uz čestitku za 19-ti rođendan Quiirinus radiju zaželio da bude onakava kakav je uvijek bio – informativan, objektivan, zabavan i zanimljiv, te da ostane radio sa srcem i dušom.

ivo žinić rođendan

Posjetili su nas naši poslovni partneri, predstavnici generalnog sponzora Tehnoservisa, kojima zahvaljujemo na poslovnoj suradnji, kao i svim ostalim partnerima : Adria Sol Sisak, Servis Ivančica, Gradska tržnica Sisak, Carlsberg, Salon Frizeraj Sisak, Restoran Djed H.Kostajnica, Mala Šapa, OPG Mihalić, Trgovački lanac Pevec, Sensamed Sisak, ŠRC Sisak, Šmit electronic Kutina, Vulkanizer Ptičar, Udruga slijepih SMŽ, Salon vjenčanica „Branka“, 3I – salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca, Wellnes centar Indi, MIP Sisak, Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak. Svima hvala na suradnji, kao i svim našim slušateljima koji su nam svojim pozivima ili dolaskom na radio uljepšali rođendan.

I za kraj    „Prvo moraš puzati, da bi znao hodati“, kaže stih iz jedne pjesme Parnog valjka.No prije svega moraš početi, od nekud krenuti…

Pokrenuti privatnu radijsku postaju u vrijeme dok su još rane netom završenog Domovinskog rata bile vidljive na svakom koraku, skepticima nije zvučalo kao briljantna ideja.Četvero ljudi, zanesenjaka i kreativaca međutim, čvrsto je vjerovalo u svoje idejno „čedo“.I kako reče Paolo Coelho, „kada nešto zaista želiš, cijeli se svijet uroti da to i dobiješ“. Vrijedilo je sanjati…

Quirinus radio danas je privatna , komercijalna, neovisna radijska postaja u sto postotnom vlasništvu četvero koncesionara, svojih idejnih začetnika i pokretača, Željka, Lidije , Dubravka i Mladena.

Program su kroz ovih 19 godina kreirali mnogi, hvala svim kolegama koji su ugradili dio sebe u naš radio, a otišli nekim novim putevima i novim stazama.Među njima je i Hana, koja nas je jučer došla izljubiti .

I ovaj radio nekoliko posljednjih godina osjeća krizu koju osjećaju i svi drugi. Smanjene su marketinške aktivnosti, ali vjerujemo kako ni kriza neće trajati vječno. Svakoga jutra u 6 sati bez obzira jesmo li imali „laku“ ili „tešku“ noć mi Vam zaželimo dobro jutro i zajedno s vama zakoračimo u novi dan uz poruku starihLatina „Carpe Diem“ – iskoristimo dan što bolje možemo s osmijehom na licu i s radosti u srcu.

Sada nas , kao što vidite, možete i čitati na našem novom portalu.

 

Hvala Vam što ste dio ovoga radija. Poljupce Vam šalju Vaši Snježana u marketingu i programska ekipa Stiv, Slađ i Karmen.

pusa

Znamo…malo nas je…ali smo dobro raspoređeni i imamo veliko

srce

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.