Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Kašnjenje radova u kutinskoj Sisačkoj ulici uzrokovali loši vremenski uvjeti

Radovi na rekonstrukciji Sisačke ulice te izgradnje nogostupa i javne rasvjete kasne zbog nepovoljnih vremenskih prilika. Zbog stalnih kiša u građevinskoj sezoni radovi nisu mogli biti izvođeni te se očekuje kako će radovi biti završeni početkom iduće godine. Izvijestio je to Nenad Maljković, član Uprave Hrvatskih cesta u obilasku gradilišta sa gradonačelnikom Kutine Andrijom Rudićem.  Član uprave Hrvatskih cesta dodao je kako su se „Pojavili su se i određeni problemi koje ćemo riješiti, a promet u Sisačkoj ulici neće biti zatvoren.“OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mi ćemo radove u Sisačkoj završiti čim prije budemo mogli. Kako sad stvari stoje rok će se protegnuti do proljeća iduće godine. Pojavili su se određeni problemi i naći ćemo rješenja. Cesta neće ostati nedovršena ili poludovršena. Osnovni je problem odvodnja, naći ćemo rješenje i nećemo ostaviti građane Kutine podložne poplavama ili zatvaranju ceste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Radove u Sisačkoj ulici zajedno sufinaciraju Hrvatske ceste, većim dijelom i Grad Kutina. Hrvatske ceste u potpunosti financiraju radove rekonstrukcije 7 km državne ceste D-45 od Kutine do Stupovače. Radovi su započeli prošlog tjedna, a vrijednost je 4,5 mil. kn. Nenad Maljković, član uprave Hrvatskih cesta ne očekuje zastoj u obnovi kolnika na ovoj dionici.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asfaltirat ćemo novim habajućim slojem 7 km ceste. Radvoi idu dobro iako nas kiša danas ometa. Planirani je rok 60 dana, ali taj ćemo rok skratiti, samo da nas vrijeme posluži. Bit će to sve dobro.

Gradonačelnik Kutine Andrija Rudić izrazio je zadovoljstvo suradnjom Grada Kutine sa Hrvatskim cestama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uspjeli smo dogovoriti ove dvije izuzetno vrijedne investicije na području Grada Kutine. Zadovoljan sam što je tako na području grada Kutine investirano više od 10 milijuna kuna.

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.