Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Ivo Žinić preuzeo dužnost župana – Ne zanima nas što je bilo-gledamo u budućnost

Velika je odgovornost ovoga trojca, prije svega odgovornost prema 172 tisuće građana

Velika je odgovornost ovoga trojca, prije svega odgovornost prema 172 tisuće građana

Župan Ivo Žinić i njegovi zamjenici Anita Sinjeri Ibrišević i Marin Piletić od danas rade u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

ivo dolazak

Zamrznuli su svoja dosadašnja radna mjesta i , jer su birači na prijevremenim izborima tako odlučili,preuzeli izvršnu vlast u Sisačko-moslavačkoj županiji. Primopredaja je obavljena u kabinetu župana u Sisku , gdje je dosadašnji obnašatelj dužnosti župana Zdenko Vahovec predao dokumentaciju Županije novom županu Ivi Žiniću. Nema kostura u ormaru, odgovorio je Zdenko Vahovec na novinarski upit pri tom precizirajući razdoblje od travnja ove godine do danas.

ivo dokumenti

Velika je odgovornost ovoga trojca, prije svega odgovornost prema 172 tisuće građana. Župan sam svih građana, a ne samo onih koji su mi dali povjerenje na izborima rekao je Žinić i naglasio kako će se sa svojim timom zalagati za ravnomjeran razvoj županije. Neće biti zaustavljen niti jedan projekt, jer su svi opravdani i potrebni našim građanima, istaknuo je župan Žinić..

Prva odluka, o kojoj sam govorio i u kampanji bit će ukidanje savjetničkih mjesta koja su iscrpila određena sredstva iz proračuna,a koja se mogu korisnije utrošiti.Pokušat ćemo dio tih sredstava usmjeriti za osiguranje naknade asistentima u nastavi, koji su ostali bez sredstava koja im je trebala osigurati država, a sve s ciljem da se djeci s poteškoćama u razvoju osigura normano obrazovanje, naglasio je župan Žinić.

ivo svi

Naš politički angažman ovim činom predavanja ovlasti novoj županijskoj vlasti prestaje, no bit ćemo vam na raspolaganju i pomoći vam , rekao je Zdenko Vahovec .

Ne zanima nas što je bilo, gledamo naprijed i u budućnost, zaključio je župan Ivo Žinić odgovarajući na novinarski upit što će biti ako u dokumentaciji koja mu je danas predana „pronađe nešto“…Ne želimo se osvrtati , niti izvlačiti da nismo nešto mogli napraviti, jer su nam „oni prije“ ostavili ovo ili ono, isticao je još tijekom kampanje Žinić. Primimo se posla. Danas nam je prvi radni dan na novim radnim mjestima, zaključio je Žinić.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.