Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Središnji skup za Moslavinu i Slavoniju koalicije HDZ,HSS i BUZ!

Prepoznali ste novu snagu, nove ljude i program koji nudi prekretnicu u razvoju županije.

Prepoznali ste novu snagu, nove ljude i program koji nudi prekretnicu u razvoju županije.

U Popovači je u nedjelju, 19. listopada održan središnji predizborni skup za Moslavinu i Slavoniju koalicije  HDZ,HSS i BUZ na kojem su se predstavili kandidati za župana i zamjenike ove koalicije  na prijevremenim izborima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

P1020727

U ime domaćina nazočne je pozdravio Roman Rosavec predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Popovače, a potom se nazočnima obratila kanddatkinja za zamjenicu župana Anita Sinjeri Ibrišević, predsjednica GO HSS-a grada Siska i dopredsjednica HSS-a SMŽ.

  • Ova vlast obećava da će svi građani Sisačko-moslavačke županije imati pravo tražiti pomoć, tražiti savjete. Građani ove županije više neće trebati kupovati kartu u jednom i to u odlaznom smjeru, rekla je između ostalog kandidatkinja za zamjenicu župana Anita Sinjeri Ibrišević.

Kandidat za zamjenika župana dolazi iz Novske, predsjednik je Gradskog odbora HDZ-a Novske, Marin Piletić:

26. listopada moramo okončati deset godina nerada, bahatosti, korupcijei kriminala, na koji su monogi koji su večeras ovdje godinama upozoravali. Ali za sedam dana sve će to biti prošlost. Predložen sam kao kandidat za zamjenika župana s područja Slavonije i Moslavine i najavljujem-Moje radno mjesto neće biti u Sisku, bit će u Popovači, Velikoj Ludini, Kutini, Lipovljanima, Jasenovcu i mojoj Novskoj, rekao je sinoć Piletić. Ne može zamjenik župana koji pokriva ovaj veliki dio županije sjediti u Sisku i doći Vama svaki put pred izbore, istaknuo je Marin Piletić.

Svoju potporu kandidatima dali su i europarlamentarci. Marijana Petir još je jednom istaknula kako su ovo ljudi iza kojih stoje HSS,HDZ i BUZ. Oni su jednoglasno podržani na središnjim tijelima ovih političkih stranaka.Njihova će pobjeda u nedjelju biti veličanstvena, rekla je Petir.

P1020732

  • Vi ste podržali Andreaj i mene, mi smo ostvarili pobjedu za EU parlament, a ja od svojih Moslavki i Moslavaca nisam drugo ni očekivala. Hvala Vam na podršci tada i na podršci sada za naše kandidate, zaključila je eurozastupnica Marijana Petir.

Riječima potpore pridružio se i eurozastupnik HDZ-ov Andrej Plenković naglasivši kako je kandidat za župana Ivo Žinićza Sisačko-msolavačku županiju učinio puno, od obrane od agresije pa do sudjelovanja u obnovi kao Ravnatelj uprave za regionalni i integrirani razvoj u vrijeme kada je Hrvatska pripremala svoju razvojnu strategiju.

On zaslužuje preuzeti ovu veliku odgovornost za Županiju u kojoj živi oko 180 tisuća građana, koja je treća po površini, a vrijeme je da m, kao takva, zauzme puno više mjesto u razvojnom smislu nego ga je imala do sada, zaključio je Plenković.

U završnici skupa  u Popovači nazočnim kolaicijskim partnerima , simpatizerima i građanima obratio se i kandidat za župana koalicije HDZ,HSS,BUZ Ivo Žinić

P1020738

  • Zahvaljujem se svima na potpori u prvom krugu. Prepoznali ste novu snagu, nove ljude i program koji nudi prekretnicu u razvoju županije. Našim dolaskom na čelo županije konačno će biti zaustavljena desetgodišnja agonija u kojoj je bila ova županija i njezini građani, poručio je okupljeima na skupu kandidat za župana Ivo Žinić.

P1020737

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.