Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Priopćenje Žinićevog Izbornog stožera

HDZ nema nikakve veze s tim činom.

HDZ nema nikakve veze s tim činom.

U povodu optužbi SDP-ovog kandidata Davorka Vidovića kako je HDZ odgovoran za postavljanje plakata s porukom „A čiji su dožupani?“  želimo jasno poručiti kako HDZ nema nikakve veze s tim činom.  Vidovićeve neutemeljene optužbe u staroj partijskoj maniri, kako su to „HDZ-ova posla“, više govore o samome Vidoviću i SDP-u.

Moramo podsjetiti gospodina Vidovića da nije HDZ kriv  što je njegova partija postala sinonim za korupciju i nepotizam, ne samo u Sisačko-moslavačkoj županiji  već i šire. Naprotiv, HDZ i njegovi članovi godinama su upozoravali na sve protuzakonitosti  SDP-a i njegovih partnera.

Upravo zbog svega navedenog   gospodin Davorko Vidović i SDP obraćaju se na krivu adresu sa svojim optužbama.Ne može HDZ biti kriv što građani postavljaju legitimna pitanja i izražavaju svoje nezadovoljstvo, čak i na ovaj način koji HDZ kao demokratska stranka ne odobrava.

Ipak,  ne možemo se ne zapitati – doista čiji su to dožupani DavorkaVidovića? Vjeruje li on da gospoda Vahovec i Nekvapil doista ništa nisu niti znali niti naslućivali o tolikim kriminalnim radnjama za koje se sumnjiči  tadašnja županica  i članica predsjedništva SDP-a Marina Lovrić Merzel.

Možda je SDP-ovcu Davorku Vidoviću to lako povjerovati jer i sam je bio dugogodišnji  savjetnik u Hrvatskoj gospodarskoj komori  i bliski suradnik gospodina Nadana Vidoševića,  poznatog lovca i osumnjičenika za višemiljunske  pljačke.

Na kraju, ponovno želimo istaknuti da HDZ ne podržava ovakav način izražavanja građanskog nezadovoljstva SDP-ovom politikom,  ali moramo priznati dai sami osjećamo duboku zabrinutost pokušajem SDP-ovog  i  Vidovićevog nastavljanja politike Marine Lovrić Merzel koja je Sisačko-moslavačku županiju dovela na rub propasti.

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.