Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Marina Lovrić-Merzel položila zastupničku prisegu

Kada vam se presudi u javnosti i kada vas se prikaže čudovištem a da nemate niti optužnicu, a kamoli sudsku presudu, onda nikome to nije jednostavno.

Kada vam se presudi u javnosti i kada vas se prikaže čudovištem a da nemate niti optužnicu, a kamoli sudsku presudu, onda nikome to nije jednostavno.

Prije početka saborske rasprave o izvješću DORH-a zastupničku je prisegu položila Marina Lovrić Merzel, bivša sisačko moslavačka županica, suočene s istragom zbog milijunskih pronevjera. Njoj mandatno imunitetno povjerenstvo danas treba ukinuti zastupnički imunitet kako bi se istrage mogle nastaviti,objavio je hrt.hr. 
Glasovat ću za skidanje imuniteta, izjavila je novinarima Marina Lovrić Merzel, a u raspravi o radu DORH-a neće sudjelovati, jer bi to, kaže, bilo osobno, a zastupnički posao ne misli raditi s osobne razine.
Na pitanje kako doživljava dolazak u sabor, Merzel je izjavila da joj je to već treći mandat, iako nikad prije nije odabrala dolazak u sabor već posao županice, nespojiv sa zastupničkim. Ja sam jako dugo u politici, ništa mi nije novo, iako mi je okruženje novo, i u situaciji kojoj se nalazim, koje sam duboko svjesna i koja nije jednostavna, Kada vam se presudi u javnosti i kada vas se prikaže čudovištem a da nemate niti optužnicu, a kamoli sudsku presudu, onda nikome to nije jednostavno. Ali, s obzirom na sve iskustvo do sada, ja ću sigurno ostati izuzetno čvrsta i dokazati svoju nevinost, bez obzira na kojoj razini, kojem mjestu i koliko to dugo trajalo, a posao zastupnice obnašat ću onako kako se to od mene očekuje.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.