Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Kolinda Grabar Kitarović – Vrijeme je za promjene

Vjerujem u pobjedu zajedno s vama!“

Vjerujem u pobjedu zajedno s vama!“

Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske u Kutini je podržala kandidata za župana Ivu Žinića te je poručila kako je vrijeme za promjenu vlasti u državi i Sisačko-moslavačkoj županiji.U Kutini ju je pozdravio i prvi čovjek ovoga grada Andrija Rudić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Moramo vratiti osmijeh na lice ljudima. Ovo beznađe, sumor, nedostatka optimizma kojeg vidimo u Hrvatskoj, ne samo da hrvatski narod ne zaslužuje, nego ne možemo ići naprijed dok ne osjetimo ponovo vjeru u sebe, u svoju Domovinu, vjeru da možemo i moramo bolje i da pokrenemo Hrvatsku boljem i prosperitetnijem životu i da nam mladi ne odlaze, nego da se vraćaju i da vide svoju budućnost u našoj Hrvatskoj.

Građani su Sisačko-moslavačkoj županiji vidjeli što znači 10 godina nesposobne i neodgovorne vlasti. „Vrijeme je da se krene putem napretka, vrijeme je za promjene.“, rekla je Kolinda Grabar Kitarović

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Ne mogu i ne želim kad netko kaže da nema dovoljno ovlasti kao izgovor za šutnji i nečinjenje. To nije točno, predsjednik, odnosno predsjednica RH ima dovoljno ovlasti kako bi radila konkretne poslove u vanjskoj politici, obrani i nacionalnoj sigurnosti. Isto tako, kako bi predsjednica neprestance pozivala na odgovorno Vladu RH, svaku Vladu koja ne bude radila ono što narod treba, svaku Vladu RH koja bude promatrala Hrvatsku kroz zatamnjena stakla limuzina. Treba političare vratiti među narod, među ljude. Ovdje sam kako bih podržala budućeg župana Ivu Žinića. Ali, ovdje sam kako bih zatražila i vaše povjerenje, jer ovdje sam zbog vas, ne zbog sebe, nego zbog vas i naše Hrvatske. Vjerujem u pobjedu zajedno s vama!“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kandidatkinja za predsjednicu RH Kolinda Grabar Kitarović na odlasku

iz Kutine poručila je kao će i kao predsjednica države stalno biti sa narodom kako bi mogla donositi odluke koje očekuje narod.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.