Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Karamarko: Ako radnici Rafinerije ostanu bez posla bit će to rezultat šlamperaja ove Vlade

Kriminal, nepotizam, korupcija, sklupčani su u likovima SDP-a i njegovih koalicijskih partnera.

Kriminal, nepotizam, korupcija, sklupčani su u likovima SDP-a i njegovih koalicijskih partnera.

Ova Vlada je zahvaljujući svom šlamperaju unazadila Hrvatsku, rekao je danas u Sisku predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Nazočio je proširenoj sjednici ŽO HDZ-a Sisačko-moslavačke županije, a novinarima na njihov upit komentirao  inicijativu Udruge „U ime obitelji“ oko raspisivanja referenduma za promjenu izbornog zakona.Preporučio je Udruzi osnivanje političke stranke i ravnopravnu političku borbu s ostalim strankama u zemlji.

Istovremeno, rekao je Karamarko, mi imamo pripremljen prijedlog novog izbornog zakona, on je sveobuhvatan i svakako ćemo predložiti izmjenu čl.45 koji se tiče Hrvata koji žive izvan Domovine.

KARAMARKO 2

No, bez obzira kakav zakon bio mi ćemo pobjeđivati, kazao je Karamarko.

 

Planirana Jadransko-Jonska ruta 2030-2050 znači da će se naše ceste isplatiti, a davanje autocesta u koncesiju je gubitak nacionalnog bogatstva, komentirao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko odluku Vlade o davanju autocesta u koncesiju. Ova Vlada ne razmišlja dugoročno, idu na kratkorične efekte. Unazadili su  Hrvatsku .

Vruća tema proteklih dana je Rafinerija Sisak, komentirao je Karamarko i podsjetio kako je Hrvatska posljednje tri godine u vakuumu, jer ova Vlada nije znala komunicirati s Madžarima. Mi tražimo zaštitu nacionalnih interesa, ali i zaštitu konkretnih ljudi, 800 radnika sisačke Rafinerije Ako ostanu bez posla bit će to rezultat šlamperaja ove Vlade.

Kriminal, nepotizam, korupcija, sklupčani su u likovima SDP-a i njegovih koalicijskih partnera. Mi smo imali problem, procesuiran je i riješen .Protukandidat našem kandidatu za župana ima kaniddate za zamjenike koji i sada obnašaju vlast, to je politika „kontinuiteta“. Uostalom , zaključuje  predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko – ništa drugo SDP ne može ni ponuditi, vrijeme će to pokazati.

KARAMARKO

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.