Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

HSP AS – podrška Ivi Žiniću

Održali smo sastanak i jednoglasno odlučili podržati domoljubnu koaliciju i Ivu Žinića za župana

Održali smo sastanak i jednoglasno odlučili podržati domoljubnu koaliciju i Ivu Žinića za župana

HSP AS u drugom krugu izbora za župana i njegove zamjenike u Sisačko-moslavačkoj županiji podržat će kandidata koalicije HDZ,HSS i BUZ Ivu Žinića i njegove zamjenike Anitu Sinjeri Ibrišević i Marina Piletića. Potvrdili su to danas čelnici županijskog vijeća HSP AS i glavni tajnik stranke Pero Ćorić.
– Želimo nastaviti naš pobjednički niz s domoljubnom koalicijom. Započeli smo ga u prvoj godini izbora za EU parlament, nastavili na drugim izborima, a završnica će biti kada za predsjednicu RH izaberemo Kolindu Grabar Kitarović, rekao je Pero Ćorić.

Održali smo sastanak i jednoglasno odlučili podržati domoljubnu koaliciju i Ivu Žinića za župana, zajedno s njegovim zamjenicima – rekao je dr. Tomislav Dujmenović, predsjednik ŽV HSP AS i pozvao glasače i simpatizere ove opcije da izađu na izbore i glasuju za Ivu Žinića.

Nismo očekivali pobjedu našeg kandidata za župana, a rezultatom od 4,12 posto nismo zadovoljni, ali nismo više ni očekivali. I simpatizeri i neki članovi naše stranke odmah su u prvom krugu dali svoj glas kandidatu domoljubne koalicije koji je imao najviše izgleda za pobjedu, zaključio je dr. Tomislav Dujmenović, predsjednik Županijskog vijeća HSP dr. AS

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.