Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

HSP AS – “Ne trebamo slogan, trebamo PRAVE promjene”

HSP AS je treća opcija koja se nudi građanima i koja nije odgovorna za tešku situaciju u koju je dovedena županija i njezini građani.

HSP AS je treća opcija koja se nudi građanima i koja nije odgovorna za tešku situaciju u koju je dovedena županija i njezini građani.

Ako je prava desnica HSP, kako  tvrde, i to onaj HSP  koji je proteklih godina u Županiji koalirao sa SDP-om, onda su o sebi sve rekli sami, komentirao je kandidat za župana Sisačko-msolavačke županije iz redova HSP AS Veljko Novak. Danas je u posjetu Sisku i Glini bila predsjednica ove stranke Ruža Tomašić koja je došla podržati svog stranačkog kolegu Veljka Novaka.

P1020361

Novak kaže kako je ova županija u problemima, jer su se na vlasti godinama izmjenjiivali HDZ iSDP, a HSP AS je treća opcija koja se nudi građanima  i koja nije odgovorna za tešku situaciju u koju je dovedena županija i njezini građani. Smatramo da imamo viziju kako bi ova županija trebala izgledati sutra, rekao je kandidat HSP AS za župana Veljko Novak.

P1020357

Na upit zašto su izašli iz koalicije sa HDZ-om Novak kaže kako sa HDZ-om nisu razgovarali o njihovom programu, pa je sve to pomalo neozbiljno. Odlučili smo se na samostalni izlazak. Na razini države ove dvije sranke imaju potpisan sporazum, no na lokalnoj razini lokalni čelnici odlučuju. Potvrdila je to i predsjednica HSP AS Ruža Tomašić rekavši kako njezini stranački kolege na terenu najbolje znaju kakva je situacija u županiji, tko je pošten, tko ne . U to se ja ne miješam, zaključila je Ruža Tomašić, te dala potporu  listi broj 3 , kandidatu za župana Veljku Novaku , te kandidatima za zamjenike Dario Hegelu i Slavku Muži. „Ne trebamo slogan, trebamo PRAVE promjene“ poručuje HSP AS.

 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.