Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Atletičari Moslavine uspješni na jesenskom krosu

Atletičari „Moslavine“ već tradicionalno su proslavili Dan neovisnosti na jesenskom krosu u Velikoj Gorici. Pripremajući se prvenstveno za pojedinačno prvenstvo Hrvatske u krosu koje će se održati u Kutini 22. studenoga 2014. dobro dođu kontrolne trke kao što je ova u Velikoj Gorici. Kutinski atletičari natjecali su se od najmlađih vrtićkih skupina pa sve do osmih razreda osnovnih škola.

Organizator je za najbolje pripremio medalje, pehare, majice te diplome s fotografijama atletičara, a Moslavčani su osvojili 11 takvih kompleta.

Najmlađa kutinska pobjednica bila je Marija Rade za vrtićanke, Luna Rudolf bila je 1. , a Petra Mišljen 3. u konkurenciji 3. i 4. razreda. Marko Majer 2., Ivan Rade 3. u konkurenciji dječaka za 3. i 4. razrede. Florijan Rožić uvjerljivom pobjedom ponio je pehar kod dječaka 5. i 6. Razreda, Mateja Gršeta kod djevojaka za 5. i 6. razrede također bila je prva.

Kod djevojaka za 7. i 8. razrede na postolju za sva tri prvoplasirana bile su Moslavčanke: Elena Pazman 1., Marija Mehmedović 2. i Matea Ciban 3.

Kod dječaka za 7. i 8. razreda pobjedu je ponio Karlo Ciban.

Trener Ivan Desić vrlo je zadovoljan rezultatima svojih atletičara te nastavlja s obimnim radom do sljedećih natjecanja.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.