Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Najbolji klub i borac Croatie Sisak

Na natjecanju se okupilo 257 natjecatelja iz 26 hrvatskih klubova.

Na natjecanju se okupilo 257 natjecatelja iz 26 hrvatskih klubova.

U organizaciji Hrvatskog Kickboxing saveza i KBK “Tigar Karlovac“, u subotu 27. rujna  2014. godine, u dvorani hotela „Toplice“ u Topuskom, održan je Otvoreni kickboxing kup Topusko 2014.

Na natjecanju se okupilo 257 natjecatelja iz 26 hrvatskih klubova.

Kickboxing klub Croatia iz Siska je pod vodstvom glavnog trenera Saše Smiljanića ostvario veliki uspjeh sa seniorskom ekipom u sastavu: Katarina Sever do 55 kg, Ana Marija Franceschi  do 65 kg, Alban Morina i Antonijo Korošec do 97 kg, Dražen Šalić do 84 kg, Leo Pavičić do 89 kg te Romano Ahmetagić do 94 kg.

Sjajna ekipa Croatie je nastupila u čak sedam finalnih mečeva, od čega su Ana Marija Franceschi i Dražen Šalić osvojili srebrne medalje u disciplini kick-light, a Katarina Sever isto srebro u light contactu.

Potpuni uspjeh ostvaren je u seniorskoj kategoriji discipline kick-light, gdje je Leo Pavičić superiorno osvojio zlato do 89 kg, a isto zlatnom medaljom se okitili Antonio Korošec do 79 kg, Romano Ahmetagić do 94 kg i Katarina Sever do 55 kg.

S osvojene četiri zlatne i tri srebrne medalje Kickboxing klub Croatia je proglašen za najbolji klub turnira u disciplini kick-light, a njegov natjecatelj Leo Pavičić je izabran za najboljeg borca.

Ova dva velika pehara koje su borci Croatie osvojili nadopunit će bogatu zbirku trofeja ovog renomiranog  kluba.

Osim toga postignutim rezultatom Leo Pavičić je uknjižio dodatne bodove za ulazak u reprezentaciju Hrvatske, koju očekuje važan nastup na Europskom prvenstvu krajem studenog u Mariboru.

Sljedeći turnir na kojem Croatia planira nastupiti je Međunarodni Kup “Kutina open”  koji će se tradicionalno održati u Kutini početkom studenog ove godine.

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.