Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

60 godina rukometa u Kutini

Kutina je rukometni grad i 60. godina rukometa u Kutini bit će obilježeno Danom rukometa 7. studenog u Sportskom centru.

Kutina je rukometni grad i 60. godina rukometa u Kutini bit će obilježeno Danom rukometa 7. studenog u Sportskom centru.

Kutina je rukometni grad i 60. godina rukometa u Kutini bit će obilježeno Danom rukometa 7. studenog u Sportskom centru. Zaključeno je to na sjednici Organizacijskog odbora proslave obilježavanja 60. godišnjice osnivanja RK Moslavina.

Proslava neće biti raskošna, ali će biti dostojanstvena i svečana. U programu proslave bit će uključeni svi bivši i sadašnji igrači i članovi RK Moslavina, sve generacije navijača a pozvani su i svi građani da sudjeluju u obilježavanju 60. godina rukometa.

RK Moslavina je obilježila povijest Kutine i dala je veliki doprinos u razvoju Kutine. Zbog izuzetnih sportskih uspjeha kutinskih rukometaša grad je postao poznat i prepoznatljiv po rukometu u Hrvatskoj i Europi. „Zbog toga ćemo organizirati sportski i zabavni program za sve, jer to zaslužuje naš klub, generacije igrača, navijači i građani.“, rekla je Manuela Vukelić Vlajsović predsjednica RK Moslavina i Organizacijskog odbora proslave.

RUKOMET 4

Do 7. studenog u okviru obilježavanja 60. godina rukometa u Kutini bit će organizirano nekoliko događaja. Uoči Dana grada središnji program obilježavanja manifestacije, 7. Studenog u Sportskom centru je organiziran rukometni dan i svečanost rukometa za cijelu obitelj jer će u sportskom i zabavnom programu biti sadržaji za sve generacije te će biti predstavljene sve generacije igrača RK Moslavina, od najmlađih limača do nekoliko veteranskih generacija koji su svojim sportskim uspjesima proslavili ime Moslavine i Kutine.

60 godina RK Moslavina bit će proslavljeno uz skroman proračun, ali Organizacijski odbor očekuje kako će proslava biti svečana. „Mi smo sportaši i uz podršku naših navijača i građana s kojima smo uvijek bili zajedno i sada ćemo sportski proslaviti naš rođendan. Uostalom, mi smo Moslavci, za loptom ludi, najbolji smo ljudi.“, poručeno je sa sjednice Organizacijskog odbora.

RUKOMET 2

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.