Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Suradnja Klinike Cleveland i OB “Dr. Ivo Pedišić” Sisak

Doniran još jedan ultrazvučni uređaj

Doniran još jedan ultrazvučni uređaj

U potresima koji su krajem prošle godine pogodili Sisačko-moslavačku županiju, stradale su zgrade Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, njezini uređaji i medicinski pribor. Još jedna vrijedna donacija stigla je u ovu zdravstvenu ustanovu zahvaljujući Udruzi Pomaganje je uvijek IN koja je povezala sisačku bolnicu,hrvatsku zajednicu u Clevelandu i Kliniku Cleveland.

Osim vrijedne donacije, ultrazvučnog uređaja,predstavnici zdravstvenih ustanova, doktor Mario Škugor s Klinike Cleveland, te mr. sc. Tomislav Dujmenović, ravnatelj Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“, dogovorili su i dugoročniju, razvojnu suradnju.

Ognjen Bagatin, predsjednik udruge Pomaganje uvijek IN

 

 

Akademsko obrazovanje liječnika, kao i suradnja dogodila bi se i puno ranije, no zbog pademije to nije bilo moguće, istaknuo je, u ovoj prigodi, endokrinolog u Klinici Clevelend Mario Škugor.

Mr. sc. Tomislav Dujmenović,dr.med., ravnatelj sisačke bolnice podsjetio je  kako će, unatoč do sada uloženom trudu, trebati još vremena, napora i sredstava kako bi se bolnica u potpunosti obnovila i vratila svojem prijašnjem funkcioniranju.

„Mi smo već napravili prvi korak i jedan dio bolnice smo osposobili, tako da već danas imamo negdje oko 190 kreveta na raspolaganju“, ističe ravnatelj

 

 

Dodajmo još kako je prva liječnica koja će imati priliku otići u Kliniku Cleveland, dr. Alda Ranogajec, spec. endokrinolog.

 

Ognjen Bagatin, Mario Škugor i Tomislav Dujmenović


 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.