Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

U tijeku je obnova DV ”Bambi” Sunja

Predviđeno trajanje radova na zgradi vrtića je tri mjeseca

Predviđeno trajanje radova na zgradi vrtića je tri mjeseca

Dječji vrtić ”Bambi” od 16. kolovoza radi na novoj privremenoj lokaciji. Djeca i zaposlenici su smješteni u Osnovnoj školi Sunja zbog preuređenja unutarnjeg i vanjskog dijela postojećeg vrtića. Prijavom na natječaj koji je raspisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku osigurana su sredstva u iznosu od 800 000 kn. Tim sredstvima će se izvesti radovi u prvoj fazi – zamjena unutarnje i vanjske stolarije, obnova sanitarnog čvora koji koriste djeca, stropovi u sobama gdje borave djeca, ograda vrtića i sjenica za jaslice.  Dana 25. kolovoza započeli su radovi koji bi trebali trajati otprilike 3 mjeseca u izvedbi tvrtke Nestor inženjering d.o.o. iz Dugog Sela.

Ravnateljica vrtića Ivana Lisec o početku radova:

 

 

Općina Sunja priprema projekt u drugoj fazi radova prijavom na mjeru 7.4.1. kako bi se povukla sredstva iz europskih fondova koja bi omogućila dodatnu obnovu vrtića što bi u konačnici moglo produžiti započete radove.

U trenutnom prostoru uvjeti radu su otežani prije svega jer ne borave u svom prostoru na koji su navikli, a  također na raspolaganju im je nešto manji broj sanitarnih čvorova nego im je potrebno pa se ulažu dodatni napori kako bi se odgojno-obrazovni proces nesmetano odvijao. S obzirom na veličinu prostora koji im je ustupljen, moguće je formirati skupine, ali ovoga puta one će biti fizički odvojene namještajem jer su djeca u prostoru školske dvorane.

O adaptaciji djece koji su novi polaznici vrtića od nove pedagoške godine:

 

 

Ravnateljica Lisec je iskoristila priliku da zahvali domaćinu:

 

 

te podsjeća roditelje djece predškolskog uzrasta:

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.