Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Predstavljamo Dracostore – novu web trgovinu tvrtke Draco!

DRACO je svakom artiklu dodao i detaljno objašnjenje o svemu što bi vas moglo zanimati

DRACO je svakom artiklu dodao i detaljno objašnjenje o svemu što bi vas moglo zanimati

“Osjećaj koji kupac uvijek mora imati je da je u tom trenutku najvažniji i da mu sve stoji na raspolaganju.”

Imati uspješan web shop može biti izazovan korak i za najiskusnije online trgovce. Iako se prodaja na internetu posljednjih godina uvelike profilirala, posebno tijekom prve krize pandemije koronavirusa, online trgovci se svakodnevno susreću s novim trendovima, ali i očekivanjima njihovih kupaca. Zapravo, konačan rezultat uspješnosti uopće ne prikazuju samo narudžbe i ostvareni promet.

Cilj svake web trgovine je osigurati vjernost kupaca koji će doći, kupiti, ali i vratiti se. Iako na prvi dojam online kupovina izgleda hladna i distancirana, jer nema direktnog kontakta s osobljem trgovca, isti taj trgovac može postići da se kupac osjeća ugodno i dobrodošlo na njegovoj online trgovini. Također, kupac će onda znati da tamo, jednako kao i u fizičkoj trgovini, može dobiti sve informacije i podatke koji su mu potrebni o proizvodima.

Jedna od takvih online trgovina je i tvrtke DRACO. Dracostore.hr je novi web shop čiji je cilj svojim nenatrpanim i suvremenim dizajnom olakšati kupcima snalaženje među ponuđenim artiklima kao i omogućiti ciljanu potragu za nekim specifičnim proizvodom.

Jednostavno i dobro organizirano početno sučelje omogućava vam da putem raznih kategorija saznate sve podatke o proizvodima, firmi, kontaktima i sl. Unutar izbornika „Proizvodi“ organizirane su kategorije: hidroizolacija, mortovi, zaštita površina i ostalo. Svake od tih kategorija sastoji se od potkategorija koje vam pružaju lakše snalaženje među kategorijama proizvoda, ali i lakši fokus pri traženju točno onog proizvoda kojeg trebate.

Neke od potkategorija hidroizolacije su bentonitne membrane, bitumenske membrane, mase za brtvljenje itd. Unutar kategorije „Zaštita površina“ nalaze se potkategorije koje pružaju izbor zaštite za bazene, podove i zidove, dok u kategoriji mortova možete pronaći građevinska ljepila i mase za fugiranje.

Osim što vam je svojom preglednošću proizvoda uvelike olakšao potragu za željenim proizvodima, DRACO je svakom artiklu dodao i njegovo detaljno objašnjenje o svemu što bi vas potencijalno moglo zanimati. Neke od informacija uključuju upotrebu proizvoda i njegovu primjenu, prednosti tog proizvoda, ali i sve ostale specifikacije.

Također, početno sučelje ove online trgovine vam prikazuje neke od najprodavanijih proizvoda, ali preporuke tvrtke DRACO za vas. Za one koji svoju kupovinu temelje na iskustvu tu su komentari i recenzije klijenata koji su podijelili svoj dojam o korištenim proizvodima.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.