Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Općina Sunja objavila javni poziv za uvid u geodetski elaborat za rekonstrukciju DC224

U utorak, 13. srpnja, od 10 do 13 sati

Općina Sunja objavila je na svojim mrežnim stranicama Javni poziv za uvid u geodetski elaborat za rekonstrukciju državne ceste DC224.

Naime, ovim pozivom obavještavaju se nositelji stvarnih prava na nekretninama koje graniče sa zemljištem na kojem je izvedena državna cesta DC224 u naselju Sunja u k.o. Sunja i naselju Vedro Polje u k.o. Vedro Polje i k.o. Donji Hrastovac, na javni uvid o izradi geodetskog elaborata u svrhu provođenja lokacijske dozvole.

Geodetski elaborat je izrađen za naručitelja Hrvatske ceste d.o.o. od strane Trafficon d.o.o., dok je obilježavanje granica zemljišta koje su predmet geodetskog elaborata započeto 7. lipnja 2021. godine uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije koji se brine da lomne točke granica zemljišta budu ispravno stabilizirane i obilježene.

Stoga iz Općine pozivaju na predočenje geodetskog elaborata sve upisane posjednike, vlasnike i stvarne nositelje prava u utorak, 13. srpnja 2021. godine, i to u prostorije Općine Sunja, Trg kralja Tomislava 3, u vremenu od 10 do 13 sati.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.