Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Grad Popovača ponovno sufinancira udžbenike i ostala nastavna sredstva

Riječ je o iznosima od 300 i 500 kuna po djetetu

I ove će godine Grad Popovača sufinancirati udžbenike, dopunska i pomoćna nastavna sredstava i školski pribor učenicima osnovnih škola na svom području za nadolazeću 2021./2022. školsku godinu.

Iznos sufinanciranja za učenike od prvog do četvrtog razreda je 300 kuna po djetetu, dok je 500 kuna po djetetu za učenike od petog do osmog razreda.

Ovu potporu mogu koristiti roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika koji pohađa osnovnu školu na području Grada Popovače, kao i roditelj, posvojitelj ili skrbnik učenika koji pohađa osnovnu školu na području Grada Kutine, a ima mjesto prebivališta na području Grada Popovače, uz obvezu predočenja potvrde o upisu učenika u školu na području Grada Kutine, dokaza o prebivalištu na području Grada Popovače te potvrde da od grada Kutine nisu ostvarili pravo na sufinanciranje udžbenika.

Tako će Grad Popovača sufinancirati kupnju udžbenika, dopunskih i pomoćnih školskih sredstava, radnih bilježnica, zbirki zadataka, likovnih mapa, atlasa, kutija za tehnički odgoj, školske torbe i opreme, likovnog i školskog pribora te ostalog pribora i opreme nastavnog karaktera.

Potvrde o pravu na sufinanciranje mogu se koristiti u obje knjižare i papirnice na području Grada Popovače.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.